GSM Inteligent Priza de Putere Priza de telefon Mobil engleză rusă SMS-uri de Control de la Distanță de Distribuție Switch Controller cu Senzor de Temperatura

141.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Introducere

Acest socket gsm este construit în modulul GSM, control soclu prin trimiterea de SMS-uri de comanda; puteți utiliza telefonul mobil pentru a controla aparat electric, în orice moment și în orice loc.

N ote: acest socket suporta 2G rețea numai.

Nostru GSM socket are două tipuri:

Tip 1: versiunea în limba engleză-- GSM soclu cu limba engleză sms

Tip 2: versiunea rusă-- GSM soclu cu rus sms

Va vom trimite UE tipul de mufă pentru clienții în mod implicit. Dacă ai nevoie de alt tip de plug, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune. Multumesc.

Caracteristici

Introduceți cartela SIM GSM pentru a utiliza. Numai suport rețea 2G. Trimite comanda SMS pentru a controla soclu. Senzor de temperatura inclus. Temperatura funcția de măsurare. Consumul de energie electrică în funcție de măsurare. Pot trimite comanda sms pentru a interoga cât de mult de energie electrică utilizată . Trimite SMS-uri de notificare atunci când puterea și puterea de curent. Întârziere de control și de distribuție funcția de control. De interogare la distanță temperatura mediului. Controlul temperaturii și funcția de notificare prin sms. (În termen de o anumită temperatură, dacă peste sau sub intervalul de valori, se va opri din funcționare și a trimite sms-uri de notificare.) Puteți seta 1 numarul de master și mai multe familii de numere. SMS-uri de limbă: rusă sau engleză. Potrivit pentru aparat electric în termen de 2200W. Unul 5V USB interfață de ieșire. Poate fi folosit în cele mai multe țări, dar nu suport CDMA. Construit în buzzer, pentru a solicita comuta on sau off și alarmă prompt(pot trimite comanda sms pentru a activa această funcție). Electric parametru

Curent nominal: 10A Max

Putere nominală: 2200W

Nominală Tensiune: 110V-250V AC

Senzor de temperatură gama de inducție: -10℃~50℃

Curent de lucru: 110 ~180mA

Temperatura de lucru: -20℃~55℃

Temperatura De Depozitare: -20℃~ 70℃ Aplicație:

Poate fi folosit pentru a controla mai multe aparate electrice de uz casnic, cum ar fi sisteme de încălzire electrice, convectoare electrice, lumina, server etc.

Despre Compania Noastră

Shenzhen Waytronic Electronics Co., Ltd este un producător original cu independent capacitatea de R&D specializate în voce produse electronice și produse de securitate.

În magazinul nostru, avem 4 tipuri de produse principale.

1. Voce determinat dispozitiv, inclusiv infraroșu usa, senzor infraroșu jucător de sunet, etc.

2. De înregistrare de apel pentru iPhone și Android telefon mobil.

3. GSM prize de putere.

4. Produse de securitate, inclusiv limitator de viteză, depășirea vitezei de alarmă, radar de mers înapoi, lumina de alarmă, alarmă, claxon, sunet și lumină dispozitiv, stivuitor, sistem de management al siguranței.

De ce ne alegeti pe noi?

1. Compania noastra este producătorul original.

2. Avem profesionale echipa de cercetare și dezvoltare. Spune-ne nevoile dumneavoastra, putem personaliza pentru tine.

3. Putem face ODM și OEM în funcție de cerințe.

4. Un an de garanție. Orice produs de calitate problema, doar sa ne contactati, va vom oferi cele mai bune soluții.

5. Toate elementele vor fi testate înainte de expediere.

6. Dacă doriți să cumpărați mai multe piese, contactati-ne, va vom oferi prețul en-gros.

Livrare: vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Feedback-ul: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii. Multumesc. Politica de retur: acceptam retur pentru nesatisfăcătoare elemente. Vă rugăm să ne e-mail pentru a raporta produsele cu defecte în termen de 20 de zile de la primire. Produsele returnate trebuie să vină cu piese de schimb originale, accesorii. Rambursare va fi emisă odată ce am primit produsele returnate. Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare.

wy-plugin-start

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 13cm (3.94in x 3.15in x 5.12in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
SMS-uri de limba Limba engleză sau rusă sms
Senzor de temperatură gama -10~50 grade Celsius
Nume De Brand waytronic
Curent de lucru 110~180mA
Temperatura de lucru -20~55 grade celsius
Temperatura de depozitare -20~70 grade celsius
Intrare/Ieșire de tensiune AC110-250V
Accesorii soclu, senzor de temperatură
slot pentru card puteți introduce cartela SIM
Plug CE, RoHS
Rețea disponibile Retea 2G numai
Numărul De Model iTimer II V1.06

Produse similare