De Inalta Calitate Simulare Clasic Vespa 125 motocicleta 3D Ambarcațiuni de Hârtie Model DIY Asamblate Roma Vacanță Hârtie de Modelare Jucărie

50.91lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Detalii Produs Cald Sfat : 1. Lipici și Alte Instrumente trebuie să se pregătească de unul singur. 2. Produsul cumparat este egal pagini, trebuie să taie, ori, lipici și de a construi de unul singur, vă rugăm să fie remarcat. Transport Gratuit !!

De Inalta Calitate Simulare Clasic Vespa 125 motocicleta 3D Ambarcațiuni de Hârtie Model DIY Asamblate Roma Vacanță Hârtie de Modelare Jucărie >

Modelul de Proiectare: statele UNITE ale americii Desen Pagini: 13 Hârtie Descriere: Import între 160g-220g hârtie specială mucegai gemul grosime. Ne va fi bazat pe modelul tip, componenta dimensiune, folosind cele mai adecvate pentru grosimea hârtiei, confort maxim pentru jucători de a face pentru a se asigura că modelul terminat mai de Producție perfectă caietul de sarcini: (versiune tipărită) Producția de dificultate: 4 începe de 8 ( Normal )

Imagini De Produs(Terminat)

Cumpărătorul nostru DIY Show

Element nou ,temporar, Nici unul,am Nevoie de tine să-l arate =)

Modelul Istorie

Deși nu este primul scuter Vespa produse. Dar este acesta din urmă este foarte popular Atunci producătorul nu se aștepta. În timpul al doilea Război Mondial , atât în Italia, cât și în multe țări industriale fabricarea armamentului o legătură certă . După bombardamentele Aliate asupra lor , mulți producători fabrici au fost distruse. Dar Piaggio ( Piaggio ) familia, dar de producătorii de aeronave de a re - face familia de redresare a economiei . Dar cererea nu a trecut mult timp după sfârșitul avioane , război scăzut, dezvoltarea familie a mers la o perioadă dificilă. Necesitatea de a dezvolta noi produse. Ca o a doua generație a familiei de Enrico Piaggio a avut o sursă de inspirație : pentru a crea o unitate cu două roți cu produsul . El crede că acest produs poate fi mai potrivit pentru economia este într-o perioadă dificilă de poporul Italian ca un mijloc de transport . Piaggio angajat de aeronave inginer de proiectare Corradino D'Ascanio la design . Pentru că nu era nici alte produse similare pot fi de referință. D'Ascanio concepute în virtutea lor talent și experiență în avion. Piese făcut un succes din acest model , dar este, de asemenea, satisface pe deplin nevoile de Enrico Piaggio modelului . Când vor da un nume , atunci când se iau în considerare aspectul său și sunete de motor , Piaggio a decis să-l numesc "Viespe". Wasp în italiană , desigur, în limba engleză , a spus că Vespa.

Cumpărături Fericit,Viață Fericită,Fericită În Fiecare Zi! =)

Pentru că de unghiul si lumina,obiect real poate fi ușor diferită de imaginea,Sper că puteți înțelege noi!

FQA:

Q: vreau să învăț cum să cumpere și să plătească pentru ?

R: Bună ziua,există un flash video Ghid Rapid pentru a vă ajuta să știți că :

Notă:este lungă perioadă de timp(Aproape 2months) navei în zone îndepărtate ale Federației ruse și Brazilia.

Dacă vom trimite elemente greșit,vă rugăm să ia niște poze de bunuri și trimite la noi în termen de 7 zile după ce le primesc.

Contactati-NE

Dacă aveți orice întrebări ,vă rugăm să ne contactați prin intermediul 'cere vânzătorului o întrebare fila pe partea de sus de pe pagina de listare sau e-mail-ne și lăsa mesaje in pagina de comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 32cm x 23cm x 5cm (12.60in x 9.06in x 1.97in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Trage pagini 13
Model Nici unul
Tip Model de motocicleta
Caracteristică Mare simulare ,Impermeabil,Nu se decoloreaza,Piese de precizie, fidelitate de culoare
Numărul De Model ZMCar03
Ocazie Petrecere de aniversare,Petrecere,Ziua copilului,Înapoi La Școală,Anul Nou,ziua Recunostintei,Crăciun
Numărul de Pc-uri 1 set
Modelare Vespa 125 motocicleta
Material 160g-200 Blocaj de Hârtie

Produse similare