10buc PE Unicorn Sticle de Plastic 30ml E-Lichid 60ml Flacon Picurător Cu Capace de protecție împotriva accesului copiilor Lung Sfaturi E Sticle de Suc Transport Gratuit

26.24lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


10buc PE Unicorn Sticle de Plastic 30ml E-Lichid 60ml Flacon Picurător Cu Capace de protecție împotriva accesului copiilor Lung Sfaturi E Sticle de Suc Transport Gratuit

Descriere:

Material:PE

Poate fi folosit pentru a distribui și a stoca cele mai lichide.

Mare pentru solvenți, uleiuri, vopsea, esența,e-cig lichide, picături oftalmice, soluție salină, etc.

Poate fi ușor sterilizate

Mod de transport maritim:Epacket ,DHL,FEDEX,UPS,EMS

Capacitate : 30ml/60ml

MOQ :10buc

culoarea pentru capace: alb, negru, albastru,rosu,verde,violet,roz,portocaliu și galben(doar ca imagine)

Atenție :

1:atunci cand faci comanda,vă rugăm să ne lăsați culoarea pentru capace,altfel ne va livra capace albe sau culori ce avem în stoc în acel moment,multumesc anticipat!

2:dacă ați cumpărat mai puțin decât 50pcs-500 de piese ,ne va livra lor prin epacket.

Se întoarce

În cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., suntem bucuroși să oferim tuturor clienților noștri restituire (exclusiv original poștale plătite) sau schimburi pentru produsele returnate, în termen de 10 zile de la primire.

Vă rugăm să rețineți că toate produsele trebuie să fie returnate nefolosite, in ambalajul original. Vă sugerăm să utilizați un urmărite metoda de transport maritim ca nu putem fi facuti responsabili pentru orice obiecte pierdute.

Se întoarce și restituirile sunt de obicei procesate în termen de 24 până la 48 de ore de la primirea de bunuri.

IMPORTANT: Dacă returnați un produs , vă rugăm să marke la pachet ca MĂRFURI RETURNATE ' or Cadou . și declare aproximativ 15-20 usd valoare pentru colet.

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe Vilatudor.ro cum ar fi PayPal, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Alegeți o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Vilatudor.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Transport

Comenzile vor fi procesate în termen de timpul de prelucrare după verificarea plății.

Avem mare grijă în ambalaje de fiecare element pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine. Vom verifica fiecare element înainte de ambalaj.Prin urmare, pls verifica pachetul inainte de a semna pentru el,dacă acesta este rupt sau deteriorat,puteți face o înregistrare cu transportatorul .În același timp ,să ia o fotografie și trimite-ne va rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important . Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Vamale

Este responsabilitatea cumpărătorului pentru orice taxe vamale taxe care pot fi percepute de la livrare. Cum taxa de import va fi perceput depinde de fiecare țară politici personalizate.

Dacă elementele sunt reținute de autoritățile Vamale după expedierea a fost plecat de la vânzător de țară, cumpărătorul este responsabil pentru clearance-ul de reținut elemente.

Bucurați-vă de cumpărături și bun venit înapoi din nou!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Capacitate 0-100ml
Condimente Recipient stiluri capac
culoare 30ml, 60ml
Tip Depozitare Sticle Și Borcane
diferite capace colorate unicorn capace de plastic
Dimensiune M
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Numărul De Model 70
Nume De Brand HONESTLEGEND
Ambalare >10
Plastic Tip PE
Utilizarea e-lichid
Material Plastic

Produse similare