Nikon D3300 aparat Foto DSLR cu Obiectiv 18-55mm (Negru)

2 437.46lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nikon D3300 aparat Foto DSLR cu Obiectiv 18-55mm (Negru)

Repere de produse 24.2 MP în Format DX Senzor CMOS EXPEED 4 Procesor de Imagine Fără Filtru Optic Low-Pass 3.0" 921k Puncte Monitor LCD Full HD cu Inregistrare Video 1080p la 60 fps Multi-CAM 1000 cu 11 puncte AF Senzor Nativ ISO 12800, Extins la ISO 25600 5 Fotografiere fps la Rezoluție Full Compatibil cu WU-1a Wireless Adapter DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6 G VR II Obiectiv

Nikon D3300 DSLR aparat de Fotografiat este un compact și versatil aparat de fotografiat cu un format DX cu 24,2 megapixeli senzor CMOS și EXPEED 4 procesor de imagine. Senzor și procesor combina pentru a realiza de înaltă rezoluție imagini, notabile sensibilitate la lumină scăzută la un expandabil pana la ISO 25600, fotografiere continuă la 5 fps, Full HD 1080p capabilități de înregistrare video. În plus, senzorul de design omite tradiționale filtru optic low-pass în scopul de a obține cea mai mare claritate și rezoluție de ambele fotografii și clipuri video. Aceste imagistica active sunt completate de un 11 puncte de focalizare automată sistem, care oferă acces rapid și precis concentrându-se capacitățile pentru a se potrivi de lucru cu o varietate de tipuri de subiecte, în aproape orice situație de iluminare. O gamă largă de moduri de fotografiere și caracteristici sunt de asemenea disponibile pentru a ajuta în mod creativ, accentuandu-ti imagini, inclusiv un Ușor modul Panorama precum și Picture Control setări pentru camera de ajustare de culoare și contrast calități de fotografii și filme.

Pentru monitorizare vedere, imaginea de redare, și meniul de navigare, o mare de 3.0" 921k puncte monitor LCD este disponibil și are o lățime de 160° unghi de vizualizare pentru a sprijini mai bine de lucru de înaltă și joasă unghiuri. Creșterea de asemenea, vizualizarea și abilitățile de fotografiere de pe D3300, optional WU-1a Wireless Mobile Adapter pot fi folosite pentru a oferi conectivitate Wi-Fi fără fir pentru transferul de imagini și controlul de la distanță camera de la un legate de Android sau iOS dispozitiv mobil.

Inclus cu D3300 corpul camerei este AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6 G VR II obiectiv; un zoom standard oferind un 35mm-distanța focală echivalentă serie de 27-82.5 mm. Acest obiectiv include un robust VR sistem de stabilizare a imaginii, care vă ajută pentru a minimiza aspectul de camera shake de până la patru viteza obturatorului pași pentru a beneficia de lucru în condiții de lumină scăzută. Un Super Integrated Coating reduce flare și ghosting pentru a optimiza imaginea de claritate, contrast, culoare și neutralitatea și rotunjite șapte lame diafragma funcționează pentru a crea un aspect plăcut out-of-focus de calitate în profunzime superficială a câmpului de imagini.

Garanție

Am promisiunea de 1 an de garanție inclus împotriva defectelor de material sau de manoperă. Garanția nu acoperă utilizarea abuzivă (de exemplu, lichide, nisip, impact, deteriorare, etc.).Reparații este gratuit, dar cumpărătorul să plătească costul de transport maritim.

Problemă De Calitate

Elementele noi vândute este în stare bună și au fost chacked cu atenție înainte de shippment.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

DSLR aparat de fotografiat și lentile sunt obiecte de mare valoare și sperăm că veți avea o experienta placuta la cumparaturi. Cu toate acestea, dacă aveți orice întrebări cu privire la calitatea produsului (inclusiv crezi că nu funcționează corect), asigurați-vă că să furnizeze un raport de testare emis de producător oficial centru de servicii pentru clienți pentru a demonstra că produsul este defect. Pe această bază putem negocia o revenire sau o rambursare parțială soluție. Dacă nu puteți obține oficial certificat de testare, puteți returna bunurile pe premisa de la vânzător consimțământul (cumparatorul suporta costul de retur).

Transport

Am expediat-o prin EMS/DHL/China Post Air Mail de la prima dată de la Beijing, China, după ce plasați comanda si plata de succes.

Important!!! Camere si lentile valoare scump, vă Rugăm să verificați personal pentru a confirma elemente nu este deteriorat în timpul de livrare. În caz contrar, ar trebui să declare elementele deteriorate și de a solicita oficiul poștal/logistica companiei să emită oficial de certificare a documentelor.

Taxe Vamale

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Legale, sunt depuse Eforturi pentru a reduce taxele de import (sau GTS sau T. V. A. sau alte Taxe) în diferite țări, și, în cele mai multe cazuri, există puțin sau nimic de plătit. Cu toate acestea, această tranzacție exclude o astfel de taxe (dacă este cazul). Vom face tot ce putem pentru a din punct de vedere legal reduce TVA de expunere la cerere. În nici un caz, noi nu va fi responsabil pentru taxe (TVA).

Aveți orice întrebări, nu ezitați, mesaj pentru whatsapp: 0086-13701011916

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 28cm x 22cm x 18cm (11.02in x 8.66in x 7.09in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Caracteristică Specială Nici unul
Numărul De Model D3300
Eficient Megapixeli De 24MP
Nume De Brand NIKON
Dimensiune senzor (inch) APS-C
Setați Tipul Zoom Seturi
Rezoluție Video Full HD (1920x1080)

Produse similare