CNC mașină de frezat instrument de Banc clamp Maxilarului mini masa de vice, simplu vice( QGG) pentru cnc router

53.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


CNC mașină de frezat instrument de Banc clamp Maxilarului mini masa de vice, simplu vice( QGG) pentru cnc router

pentru ceva în neregulă cu depozitul înainte, așa că unii cumpărători au primit un alt viciu , dar ne-am retrimis dreptul de vice la cumpărător în curând. deci plz nu fie vă faceți griji .

CUMPĂRĂTOR DE LECTURĂ:

DESPRE RUSIA:

Pentru că vom folosi speciale de cale ferată metoda de transport maritim în Rusia, care este liber de impozitare, dar există multe zone îndepărtate, în Rusia, dacă locul tău nu este pe imaginea de mai jos, plz schimba orașele de mai jos sau contactați-ne dacă locul dumneavoastră pot fi transferate.

Re: Cumpărătorii are nevoie pentru a ridica coletul pe post local de centru, nu de ușă-Ușă.

DUPĂ-VÂNZARE:

Dacă vă satisface produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Dacă nu vă place produsul, vă rugăm să ne contactați înainte de a scrie orice feedback negativ sau neutru

Negativ/neutru feedback-ul nu ia lucrurile în direcția corectă. Noi vă va ajuta pentru a afla soluții win-win. Comunicare construi succesul. Dacă întâmpinați orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a ridica un litigiu. Ne-ar dori să găsească soluții win-win pentru tine. .Vă rugăm să nu deschideți litigii sau de a părăsi neutru înainte de orice comunicării bilaterale. DACĂ vă place produsul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne dea 5 stele și comentariu bun . Magazinul nostru are nevoie de sprijinul dumneavoastră. ÎNTR-ADEVĂR MULȚUMESC.

Observat: O/ Vânzător metoda inseamna a trimite aparatul la local port pe mare , termeni este CFR. vă rugăm să asigurați-vă că puteți șterge vamale . Taxele de Import,impozitele și taxele locale nu sunt incluse în tarif sau taxa de transport maritim .Aceste taxe sunt cumpărătorului responsibity.Pls asigurați-vă că puteți șterge vamale inainte de a comanda, dacă nu se poate șterge vamale înainte de termenul limită, Obiceiurile voastre va distruge bunuri, și va trebui să suporte toate costurile cauzate de vămuire electronică. Dacă doriți să trimiteți prin curier, cum ar fi DHL, UPS, Fedex sau EMS, va rugam sa ne furnizati numele de oraș, cod poștal, astfel încât să putem verifica dacă ajunge, dacă zonele îndepărtate și cât de mult au costat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate bucata
Modul Drive manual
Starea Noi
Locul de Origine Guangdong, China
Numărul De Model simplu vice
Tip Banc clamp

Produse similare