De lux Fire Vopsite Jacquard și Broderie Set de lenjerie de Pat Queen & King Size Stil European Model Damasc Carpetă Acopere Seturi de Foi

694.40lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de pat

Descriere produs


Memento prietenos: Pentru că Dimensiunea Chinez este diferit de al tău,vă Rugăm să asigurați-vă că nu va cumpăra dimensiunea greșit. 4 buc Conține: 1 buc. plapuma(fără fular) , 1 bucată foaie de plat , 2 buc fata de Perna Conține doar 2 fețe de pernă, Alte fețe de pernă din imagine (65*65 cm, 45*45cm, 30*50cm) nu sunt incluse, și, dacă doriți să cumpere suplimentar fețe de pernă, vă rugăm să ne contactați să plătească bani în plus. Vă rugăm să rețineți că fata de perna model poate fi asimetrică. Se taie la întâmplare de la capacul quilt pânză.

1 Bucată Capac Plapuma 1 Bucata lenjerie de Pat 2 Buc fata de Perna Recomanda Dimensiune Pat Queen-Size 200*230cm (79 *90 cm) 250*270cm (98 *106 centimetri) 74*48cm(29*19inches) 1.5-1.8 m (5-6feets) King Size 220*240 cm (86 *94 cm) 250*270cm (98 *106 centimetri) 74*48cm(29*19inches) 1.8-2m (6-6.6 feets)

Instrucțiuni de spălare:

Mașină de spălat. Cea mai mare masina de spalat la temperatura de 30 de grade. Macerat timp de nu mai mult de 15 minute.Alege detergent neutru, nu inalbitor, nu s-a uscat de curățare. Fier Cald.

Prima spălare poate, de obicei, se estompeze culoarea stabilit într-un mod acceptabil. Pentru acest motiv, atunci când vă spălați stabilit pentru prima dată, NU se amestecă cu alte articole textile in masina de spalat.

# 1

# 2

# 3

# 4

Imaginile atașate sunt furnizate de producător doar pentru demonstrație. Datorită diferenței de efect de culoare între dispozitive digitale și lumea reală, efectivă adâncimea de culoare a produsului poate să arate ușor diferit de ceea ce imaginea de mai sus.

Plata:

Toate formele de plată nevoie pentru a merge prin Escrow. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim dacă sunteți în regiune nu sunt menționate.

Livrare:

1.Elementele sunt expediate numai după ce plata este primită.

2.Vom alege diferite Exprimă de a livra mărfuri depinde de locații.

Am expediat prin EMS,DHL,UPS,TNT,FedEx și așa mai departe,

3.Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.

Restituire & Politica De Returnare:

noi nu oferim restituiri sau de schimb. toate declarațiile/schimburi trebuie să ne-a anunțat cu 48 de ore de la primirea produsului.

Toate declarațiile/schimburi trebuie să fie în ambalajul original și în stare de resalable. Nu vom accepta orice folosite, spalate, pătate, deteriorate, încrețită sau murdare, etc. Va vom returna după ce am primit-o, dar Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxa de transport de returnare/schimb.

Feedback-ul

Satisfactia clientului este cel mai important pentru noi. Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor. Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați-mi un cinci stele feedback-ul.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 45cm x 35cm x 6cm (17.72in x 13.78in x 2.36in)
Greutate Pachet 4.0kg (8.82lb.)
Numărul De Model QDD
Dimensiunea Aplicare 1,8 m (6 picioare)
Technics Jacquard
Tesatura Conta 60
clasa calitate
Rezistența Culorii (Clasa A) Standardele Naționale
Stil Stil European și American
Tip Cearceaf, Fata De Perna & Plapuma Seturi
Model Tip Geometrice
Cantitatea 4 buc
Dimensiune King, Queen
Densitatea De Tesatura 144*80
Model Brodate
Greutate 4KG
Utilizarea Acasă
Material Poliester / Bumbac
Nume De Brand Koreyoshi
Umplere Nici unul
numărul de thread 500TC

Produse similare