Pe șurub Metalic 40 LED Microscop Lumină Inel Reglabil Lampa de Iluminare pentru Monocular Video Microscop de Înaltă Calitate

141.18lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente Optice

Descriere produs


Caracteristică: Acest microscop cu LED-uri lampă în formă de inel are o luminozitate ridicată, durată lungă de viață, mai puțină căldură, temperatură scăzută, lumină și moale natura nu stroboscop cu ajutorul viață lungă, de economisire a energiei, frumos și compact instalare. Este iluminat lampa luminozitatea pot fi ajustate. Acesta este aplicabil pentru microscop monocular, stereo microscop și alte instrumente optice cu ideal sursă de lumină. Plastic de turnare prin injecție proces folosind noul shell, rezistenta la imbatranire, cu material ignifug. Caietul de sarcini:

luminos sursa: LED

tensiune de intrare: AC90V-240V

tensiune de ieșire: DC12V

Max. putere: 3.8 W

Distanta de lucru: 40-160mm

maxima de iluminare: 30000LUX-35000LUX

temperatura de culoare: 6500K-7000K

gama de luminozitate de control: 0-100%

culoare lumina: Alb Rece

de viață a produsului: > 30000HRS

temperatura mediului: 20%-80%

Valabil optic lungime: 75mm

Valabil drumul optic: 30mm

Puterea caz material: Plastic

Puterea caz dimensiune: 110*60*30mm

Culoare: Negru

Lumina LED-uri material: Aliaj

Diametru interior: 28mm

Diametru exterior: 46mm

Teren: 0.75 mm

Filet interior: 27mm

Filet exterior: 47mm

LED cantitate: 40 buc

Ambalare, inclusiv:

1 x lumina LED-uri

1 x Cutie de Control

1 x Cablu de Alimentare

Transport:

Dacă alegeți "Transport Gratuit" servicii pentru colete sub 2KG , vom aranja transportul de Aliexprese Standard de Transport maritim , care este recomandat logistica de Vilatudor.ro. Informațiile de urmărire vor fi afișate pe Vilatudor.ro și puteți vedea actualizarea urmărire stare foarte clar. Pentru orice transport nelamurire, ne puteti contacta sau Vilatudor.ro pentru a ajuta.

Pentru NOI transporturile vom aranja transportul de ePacket . Dacă alegeți alte servicii de transport maritim, vă rugăm să ia referință la timpul de tranzit am comis-o.

Pentru transferurile de peste 2kg, vom organiza numai prin curierat rapid . Puteți alege DHL/ EMS/ SPSR/ FedEx/ Aramex , etc.. timpul De tranzit vă rugăm să luați de referință de sosirea noastră angajament. Este, cu excepția întârziere de probleme de vămuire la destinație țări. Taxe:

Nu vom lua nici o responsabilitate pentru orice taxe au loc în țările de destinație.

Avem nevoie de tine pentru a oferi declare valoarea ar trebui să apară pe factură comercială pentru orice expedieri express. Dacă n-am primit nici note despre cererea ta, vom declara numai 30% din valoarea reală pe factura comercială. Returnare Și Rambursare:

Înainte de a cumpăra, noi vă urez bun venit să ne contactați pentru orice întrebări pe care le au produsele pe care le sunt interesat. Dacă nu te satisface cu produsul cumpărat, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Puteți returna produsul pentru schimb sau de restituire. În acest caz, cumpărătorii ar trebui să plătească pentru ambele taxa de transport pentru trimiterea și întorcându-se. Pentru un produs defect sau reparații de articole, cumpărătorii ar trebui să plătească taxa de returnare și vom livra înlocuire gratuită.(Aplicabil doar pentru elemente după primirea în 60 de zile.)

Pentru DOA produs, avem dreptul de a cere cumpărători pentru a oferi imagini/ clipuri video pentru a dovedi DOA produse. După ce ne confirma situatia, vom aranja rambursare completă.

Toate produsele sunt testate înainte de expediere. Dacă orice DOA transporturile trebuie, vă rugăm să ne contactați în primul rând, în loc de a deschide dispute. Ne va primi înapoi la tine în 24 de ore & te asiste pentru orice questionis.

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre și vă mulțumesc pentru cooperataion!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 22cm x 7cm (9.84in x 8.66in x 2.76in)
Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Teoria video microscop
lumina 40 de LED-uri de lumină
Raport De Mărire 500X & Sub
Material Metal
Nume De Brand HAYEAR
Numărul De Model microscop
Model microscop
Drawtube Monocular
Forma inel de lumina

Produse similare