De Vânzare La Cald 6.8x10cm 200pcs/lot Hârtie Neagră Card de Bijuterii Colier de Afișare Bijuterii en-Gros Card Colier Carduri de Afișare H069

111.02lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


bine ati venit la magazinul meu

Dragă prietene,dacă doriți să cumpere genți cu logo-uri, vă rugăm să nu uitați să ne contactați înainte de a plasa o comanda. Ceva ce trebuie să știți înainte de a comanda de imprimare : 1. În general vorbind, ne min-cantitatea de comandă este 2000pcs . 2. Logo-ul printind va costa bani în plus , vă rugăm să nu plasați un ordin direct. 3. Logo-ul imprimat pungi personalizare produse, timpul de livrare este mai lung decât pungi simple. 4. Logo-ul de fișiere pot fi PDF, AI si format JPG.

De Vânzare La Cald 6.8x10cm 200pcs/lot Hârtie Neagră Card de Bijuterii Colier de Afișare Bijuterii en-Gros Card Colier Carduri de Afișare H069 Material: Hârtie Element Cantitate: 200pcs/lot Size: 6.8x10cm = aprox 2.67"x 3.93" ( cărțile sunt făcute de manual, dimensiunea poate nu atât de perfect, sper să pot înțelege) Culoare: Negru Note: vă rugăm să verificați dimensiunea înainte de a cumpăra , vă rugăm să nu imaginea de unul singur și a vedea în mod clar în descriere,se poate evita problemele . nu vreau să văd feedback-ul rău (despre dimensiunea)etc. dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să contactați cu noi ,multumesc!

Notă: 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea de card : 6.8*10cm / 2.67x3.93" (aprox) 2. Pentru cantitate ,este 200pcs/lot, pentru că acesta este numărul de mașină ,astfel încât cantitatea este de aproximativ 198-202pcs/lot ,vă mulțumim pentru înțelegere ! 3. Pretul este numai pentru card ,nu inclusiv alte lucruri . 4. Datorită diferenței dintre monitoare diferite, poate imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

Notă: din Cauza diferenței între monitoare diferite, poate imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

1. Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară. 2. Dacă doriți să utilizați o altă adresă de livrare, vă rugăm să ne contactați. 3. Uneori vom trimite produsele prin DHL SAU FEDEX gratuit pentru unele țări în cazul în care scopul este de peste 100usd.(În cazul în care parcela este de mare volum ,nu putem face ) 4. NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a plasa comanda ,vă mulțumesc !

1. Cele mai multe dintre pachetele noastre sunt trimise prin POST AIR MAIL în termen de 3 zile de lucru după ce vom primi plata. 2. În mod normal, va vom trimite coletul prin E-pachete pentru statele UNITE ale americii,va dura aproximativ 7-20 zile pentru a ajunge. 3. China Post Airmail Transport durează în mod normal în termen de 15-90 zile lucrătoare pentru a ajunge. Exact de zile de livrare variază în funcție de diferite țări. Uneori dura un pic mai mult , din Cauza expediere Locale sau din alte motive.S-ar putea merge mai mult de 20 de zile ,vă mulțumesc pentru înțelegere. De Vânzare La Cald 6.8x10cm 200pcs/lot Hârtie Neagră Card de Bijuterii Colier de Afișare Bijuterii en-Gros Card Colier Carduri de Afișare H069

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate mulțime (200 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Material Hârtie
Moda Moda Bijuterii Inel Cercei De Afișare De Ambalare
Lățime Produs 0cm
Utilizare Bijuterii Carton , Cercei Bijuterii Card
Articol Greutate 500g
culoare Negru
Caracteristicile Produsului Bijuterii Display De Ambalare Card Lables
Articol Diametru 0cm
Numărul De Model h069
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Dimensiune 6.8x10cm = 2.67"x 3.93" ( approx )
Stil Bijuterii Display De Ambalare Cercel Card
materail Hârtie
Element De Lungime 8cm
Ocazie Bijuterii De Hârtie Carte De Afișare , Predarea Display Card De Ambalare
utilizare pentru Card De Bijuterii Colier Carduri De Afișare , Cercel A Afișa Carduri De Ambalare
Înălțime Element 8.5cm
SE POTRIVESC PENTRU En-Gros De Bijuterii Card Colier Cardul Cu Display
Tip Bijuterii Display Card De Ambalaje , Bijuterii, Carduri De Afișare Colier
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Tag-Uri, Etichete De Preț

Produse similare