8*10 cm Cadou Bijuterii Pungi 20buc Negru de Catifea Bijuterii Cadou Bomboane Ambalare Sac Cu Cordon Pot Personalizate Logo-ul de Imprimare

24.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noi Sosesc cu Ridicata 20buc/lot 8x10cm Drawable Negru de Catifea Bijuterii Cadou Bomboane Ambalare Pungi Pentru Nunta de Crăciun Favoarea Ambalare Saci

Cantitate articol 20buc

Articol Nr.

Catifea bijuterii cadou geanta 016

Element De Materiale

Tesatura Catifea

Culoarea Principală

Tu alegi culoarea

Element Dimensiune Aprox

Aprox : 8*10 cm

Element De Forma

Dreptunghi Forma

Măsura De Conversie

1mm=0.0393 inch, 1 inch=25,4 mm

Element Useage se Potrivesc Bijuterii Cadou ambalaj

Dragă prietene,dacă doriți să cumpere genți cu logo-uri, vă rugăm să nu uitați să ne contactați înainte de a plasa o comanda. Ceva ce trebuie să știți înainte de a comanda de imprimare : 1. În general vorbind, ne min-cantitatea de comandă este 500pcs. 2. Logo-ul printind va costa bani în plus, vă rugăm să nu plasați un ordin direct. 3. Logo-ul imprimat pungi personalizare produse, timpul de livrare este mai lung decât pungi simple. 4. Logo-ul de fișiere pot fi PDF, AI si format JPG.

Notă: 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea de sac :8*10 cm vă Rugăm să nu imagine dimensiunea de sac,atunci când vă cumpărați acest sac ,vă rugăm să verificați dimensiunea care aveți nevoie ,atunci puteți evita probleme ,vă mulțumesc ! (Pentru că organza sac de manual ,deci nu poate fi 100% perfect pentru fiecare ,sper că puteți înțelege această problemă normală. ) 2. Cantitatea este de aproximativ 20buc . 3. Datorită diferenței dintre monitoare diferite, poate imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc! 4. Avem diferite dimensiuni pentru catifea sac de cadouri ,cum ar fi 7*9cm , 9*12cm , 10*12cm , 11*14cm , 12*18cm , 15*20 cm în stoc ,si avem mai multe culori pentru a alege ,vă rugăm să ne contactați ,și faceți clic pe aici pentru a găsi alte dimensiuni : ** Alte Culori Pentru Sac de Catifea, Dacă ai nevoie de alții ,vă rugăm să ne contactați pentru a confirma dacă are de stoc ,atunci puteți lăsa un mesaj în scopul de culoare ,vă mulțumesc !

** Obține alte populare articole de vânzare fierbinte aici~~

** Detaliu De Ambalare

Fiecare comanda este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton . Acesta protejează elementele din deteriorarea în timpul tranzitului.

** Procesul De Cumpărături

** Despre Transport

1.Cele mai multe dintre pachetele noastre sunt trimise prin POST AIR MAIL în termen de 3 zile de lucru după ce vom primi plata.

2.În mod normal, va vom trimite coletul prin E-pachete pentru statele UNITE ale americii,va dura aproximativ 7-30 zile pentru a ajunge.

3.China Post Airmail Transport durează în mod normal în termen de 15-45 de zile. Exact de zile de livrare variază în funcție de diferite țări. Uneori dura un pic mai mult , din Cauza expediere Locale sau din alte motive . S-ar putea merge mai mult de 30 de zile ,vă mulțumesc pentru înțelegere.

4.Uneori vom trimite produsele prin DHL SAU FEDEX gratuit pentru unele țări în cazul în care scopul este de peste 150usd.(În cazul în care parcela este de mare volum ,nu putem face )

5. NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a plasa comanda ,vă mulțumesc !

** Express-Ul De Urmărire

NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare ! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa.

** Conditii de Vanzare

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii. va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul. Dar cumpărătorul ar trebui să plătească pentru returnare.

** FAQ

** Feedback-ul

** Despre Noi

Noi Sosesc cu Ridicata 8x10cm Drawable Catifea Saci Husă de Bijuterii Ambalaje pentru Cadouri Pungi Pentru Nunta de Craciun

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 12cm x 7cm (3.94in x 4.72in x 2.76in)
Tip De Unitate (20 piese/lot)
culoare
Înălțime Element 9cm
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Pungi
Stil
Nume De Brand MISSDEAR
forma
Element De Lungime 9inch
Lățime Produs 7cm
Caracteristicile Produsului Cordon
Numărul De Model Catifea bijuterii Cadou Geanta 016
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Material
Articol Greutate 3.7g
Dimensiuni
Se Potrivesc Pentru
Articol Diametru 7cm

Produse similare