Barbati body pentru dans latin dance tricouri Baieti dans latino tricouri PERSONALIZA DIMENSIUNEA ȘI CULOAREA SAU STILUL de Trandafir-Rosu

264.64lei

Adauga la lista dorintelor

Etapa & Dance Purta

Descriere produs


Detalii Produs

Toate rochiile noastre sunt realizate manual, NU masina nu identice pot fi produse.

De Transport Maritim De Timp Și De Cost :

Transport gratuit în întreaga lume

Timpul de producție este de 10-15days după confirmarea de plată a clientului.

Noi nu permit restituirea , de schimb, de schimb , de înlocuire.

Costul de transport sunt responsabilitatea clientului nostru.

Noi NU combina elemente într-o singură parcelă, și, prin urmare, NICI o ofertă pentru poștale reducere pentru transport combinat

Detalii Produs Fotografii:

Lycra Diagramă de Culoare

Cum se măsoară?

Data de livrare: produsele vor fi livrate în termen de 1-7 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. Pentru transport gratuit, Ne-am aranja, de obicei, livrarea prin China post air mail. În medie, timpul de livrare este de aproximativ 15 la 20 de zile. Dar uneori este nevoie de mai mult din cauza personalizate problema sau alte probleme. Vă rugăm să consultați de mai jos diagrame. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Dacă aveți nevoie de acest ordin, în urgență, vă rugăm să alegeți DHL sau alte Expres ca mod de transport maritim. Multumesc!!!

Pentru Picătură de Transport maritim: Toate produsele 2% off , doar pentru produse promotionale ( elementele cu un discount mai mare sau egal cu 50% off). Revine, înlocuiți/serviciu de Rambursare în 3-5 zile lucrătoare și servicii de reparații în 15-20 de zile lucrătoare. Oferi poze fara watermark. Produse noi a sosit primul observa Un an de garanție pentru toate produsele.

Cum de a plasa o picătură de transport maritim comanda? Vă rugăm să proactiv ne cere să ajusteze prețul și adresa de livrare whithin12 ore după ce ai plătit, în caz contrar, NU vom lua-o ca o Picătură de transport maritim comanda! Vă rugăm să lăsați un mesaj "Drop shipping" de pe pagina de comanda pentru memento-ne. Vă mulțumesc!

Plata

Acceptam plata prin Alipay, cont si card de Credit. Dacă doriți să faceți o comandă mare , vă rugăm să ne contactați înainte de a termina de plată ca putem oferi mai multe reduceri. Vă rugăm să completați plată în termen de 3 zile, vă mulțumesc! Sfat: Vilatudor.ro nevoie de 12-24 de ore pentru a verifica dacă plata dvs., vă rugăm să fie pacient.

Rambursare

Dacă ai?t primit element și această situație durează de la 60 la zi, vă rugăm să ne contactați. O RAMBURSARE COMPLETĂ, vor fi emise la tine cu NICI o SCUZĂ. Vă rugăm să furnizați dovada video sau fotografii, dacă produsele au calitate de problemă după ce a primit coletul în termen de 7 zile, am putea oferi rambursare completă sau înlocuirea după confirmarea probleme. Dar vă rugăm să suport să plătească pentru transport de marfă, trimițându-l înapoi, vom suporta retrimiterea de transport de marfă. Vă rugăm să se întoarcă în termen de 7 zile după semnarea de primire. vom face o restituire sau înlocuire în termen de 3-7 zile lucrătoare după ce vom obține pachetul returnat. Noi oferim 1-8 luni de garanție pentru clienți obișnuiți, 1 an garanție pentru reselleri. Dar avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a plăti pentru amândoi mod de transport de marfă. Sper că puteți înțelege!

Feedback-ul

Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv (5 stele, vă rugăm) dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. Multe Mulțumiri ! Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de a deschide un litigiu pe Vilatudor.ro. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Înțelegem îngrijorările pe care le-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Despre NOI

Clienții Serviciului A. va garantam ca toate produsele noastre sunt după cum se menționează în descrierile lor. Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet. Va vom returna banii sau de a face un înlocuitor C .Produsele noastre sunt expediate de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare. Care este motivul pentru care va putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când sunteți mulțumit. Am sincer sper că puteți experimenta un frumos cumpărături în magazinul nostru B . Dacă produsul primit este defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la data la care ați primit coletul. Ne va livra în termen de 1-3 zile de la comanda este confirmată

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiune Custom-made Size
Locul de Origine China (Continentală)
Performanță Purta Tip Latină și Sala de
Grupa De Vârstă Adulți
Material Lycra,Spandex
Dans De Tip Latină
Gen Bărbați și Băiat
culoare
Stil bodysuit .Topuri

Produse similare