Mai nou Original SJCAM Brand Aluminiu Monopod Selfie Stick + Telecomanda pentru SJCM M20 SJ6 Legenda SJ7 Star WiFi Camera Sport

121.12lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Mai nou Original SJCAM Aluminiu Monopod Selfie Stick + Telecomanda

pentru SJCM M20 SJ6 Legenda SJ7 Stele

Notă: nu include camera

Caracteristici (Selfie Stick): Nume de Brand: SJCAM se Potrivesc Pentru: M20 Tip: Selfie Stick Material: Aluminiu Pliat Lungime (mm): 110 Lungime (mm):900 Locul de Origine: China (Continentală) Culoare: Negru Greutate: 0.180 kg Toate SJCAM camere pot fi echipate cu acest monopied. Caracteristici principale: Putere on/off rezistent la Intemperii Video/Foto WiFi on/off Izbucni Mod Ceas dimensiuni:35*35*9.6 mm Pachetul include: 1*Control de la Distanță Ceas(fara banda) 1*Selfie Stick-1.Vă recomandăm plata prin on-line,dacă aveți nevoie de mai multe informații,vă rugăm să ne contactați. 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 20 de zile de la plasarea comenzii,in caz contrar comanda va fi anulată de către sistem.

3.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact(numele Complet pentru limba rusă),adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

4.Dacă plata nu este disponibil sau invalid, comanda dvs. va fi închis de către sistem. 1.Putem livra produsele cu transport gratuit prin China Post Air Mail,ora de sosire este foarte foarte lent,mediu de ora de sosire este de aproximativ 25 de zile,trebuie să așteptați aproximativ 40-60 de zile, uneori în vânzare la cald sezon.

2.Alte metode de transport, cum ar fi EMS,DHL,UPS,FedEX etc nu sunt pentru transport gratuit.

3.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente,intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

4.Cumpărătorii vă rugăm să fie remarcat este responsabilitatea cumparatorului de a plăti taxe de import dacă există. Atunci când aveți cerințe specifice privind declare valoarea pentru transport maritim, vă rugăm să ne anunțați prin ordin mesaj. 1.Toate produsele sunt testate inainte de livrare, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea,puteți face schimb de elemente într-o singură săptămână.

2.De transport și predarea taxa nu este rambursabil și client ar trebui să fie responsabil pentru toate încărcătoarele de a se întoarce și reshipping.

3.Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale,inclusiv cutie si accesorii.Cauze antropice ca defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.

4.Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când ne trimite înapoi.

5.Fără indicație specială toate bunurile au 13 luni de garanție,timp pentru a începe numărarea de la ai primit produsele.

6.Când produs(e) necesită de garanție,vă rugăm să ne contactați în primul rând. 1. Mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 6cm x 3cm (7.87in x 2.36in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Nume De Brand sjcam
Pliat Lungime (mm) 110
comunicare WIFI
Material Aluminiu
Pachet No
Configurat pentru(Adaptare) Acțiune Camere Video
Max Extened Lungime (mm) 900
Numărul De Model control de la distanță+Monopied
Suport De Control De La Distanță Da
Greutate (g) 180

Produse similare