Neewer NW002-1 Ecran de Vânt Bracket suport Tub de Aluminiu Non-alunecare de Picioare de Înălțime Reglabilă 65.2 cm/ 165.5 cm suport

264.60lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


-----------------***------------------------***------------------------***----------------------***-----------------------------

1.Neewer Magazin Oficial este SINGURUL vânzător autorizat de Neewer în Vilatudor.ro.

2. Toate elementele sunt prevăzute cu acces Gratuit la serviciile de Transport maritim , cu număr de urmărire pentru a urmări.

3.Vă rugăm să adăugați magazinul nostru in magazinele tale preferate, ca acest magazin va avea noutăți și PROMOȚII MARI acum și apoi.

4.Toate Neewer Produse din magazinul nostru, va oferim 2 Luni de garanție , vă rugăm să nu ezitați să cumpere!

5. Toate produsele din acest magazin au valori din SUA și marea BRITANIE stoc , dacă e nevoie, vă rugăm să contactați serviciul clienți înainte de Cumpărare.

6. Suntem deschiși la sugestii și idei pentru orice altceva, în cazul în care există probleme după ce am primit pachetul , vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți , ne vom ocupa pentru tine cât mai curând posibil. Dacă nu există nici o istorie de comunicare, doar un feedback negativ, nu ne va ajuta pentru a rezolva după vânzări probleme. Și niciodată nu va fi capabil de a cumpăra orice produse din acest magazin.

Transport gratuit Neewer NW002-1 Ecran de Vânt Paranteză Stand cu Tub de Aluminiu, Non-alunecare de Picioare, Reglabil pe Înălțime, 65.2 cm/ 165.5 centimetri Sta Adecvate pentru Sprijinirea Izolare Acustică Scut în Studio (Negru) ***puncte Adecvate pentru sprijinirea microfon, izolare acustică scut și pop filtru în studio pentru a înregistra clar vocale Realizate din aluminiu robust si stabil trepied design, grele, non-alunecare de picioare, inaltime reglabila pentru frecvente de a folosi mai Multe găuri facilita pentru a regla înălțimea; Simplu de utilizat, numai cu două butoane Standard de 5/8 inch Filet de Montare: Permite conectați direct în priza de izolare acustică scut; lungime Max: 65.2 cm/ 165.5 centimetri; Min lungime: 39.4 cm/ 100 cm ***Descriere grele microfonul este stabil, robust și durabil. Este potrivit pentru sprijinirea microfon, izolare acustică scut și pop filtru în studio pentru a înregistra clar vocale. Acesta este fabricat din aluminiu și cu trepied design, non-alunecare de picioare. Sale reglabil pe înălțime poate satisface cele mai multe cereri. Durata maximă poate ajunge la 65.2 cm/ 165.5 centimetri, iar lungimea minimă este 39.4 cm/ 100 cm. Este destul de ușor pentru a regla înălțimea cu mai multe găuri pe tub. Și cu doar două butoane, este, de asemenea, susceptibile de a instala și de ambalaj. Ea are un standard de 5/8 inch filet de prindere, poate fi conectat direct la priza de acustic scut. ***Caietul de sarcini Material: Aluminiu Culoare: Negru Lungime Max: 65.2 cm/ 165.5 centimetri Min Lungime: 39.4 cm/ 100 cm Greutate: 85.30 uncii/ 2418.21 grame ***Conținutul Pachetului 1 x NW002-1 Trepied Heavy Duty Microfon Stand ***Notă: Microfon, izolare acustică scut, pop filtru și căști nu sunt incluse ***Imagini:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 89cm x 13cm x 12cm (35.04in x 5.12in x 4.72in)
Greutate Pachet 3.24kg (7.14lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model 40089635
Nume De Brand NEEWER

Produse similare