Mare simulare manual ikebana artificiale flori de orhidee, aranjamente real atinge latex orhidee floricultură cultură oală se potriveste

278.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Mare simulare manual ikebana artificiale flori de orhidee, aranjamente real atinge latex orhidee floricultură cultură oală se potriveste

Aceste artificiale flori de orhidee aranjamente flori realizate manual, de înaltă calitate și foarte frumos !

Nume produs: de înaltă simulare artificială orhidee, aranjament floral costum

Dimensiune: aprox. 30x12x30cm

Material: real atinge latex orhidee , atingerea reală a crescut , ceramică ghiveci de flori și altele

Procesul de producție: 3-5 zile.

Sfaturi: 1. Măsurată de mână,ar fi de 1-2cm diferenta.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2.Timpul lung de transport , costumul va fi un pic de deformare, le puteți aranja cu atenție și de a restabili frumusețea lor. multumesc!!!

Despre flori reale touch: Fabricat cu o stare de arta ca material care are mai autentic simti si sa arati mult decât tradiționale de flori artificiale. Acest material are o mare elasticitate și flexibilitate și poartă mare de culoare gradații. Rezistente la decolorare și rezistent la apă (nu impermeabil) .

Dacă e nevoie mai mici orhidee costum , vă rugăm să verificați acest lucru:

Dacă trebuie DUS orhidee costum , vă rugăm să verificați acest lucru:

Transport Termenii 1. Vă rugăm să asigurați-vă că ați scris denumirea completă / adresă completă / corectă codul poștal și numărul de telefon. dacă aveți nevoie pentru a schimba informații de transport maritim,pls spune-ne cât mai curând posibil. 2. China post air mail și China Post Obișnuit Pachet Mic Plus:în mod normal, durează 15 - 60 zile lucratoare la nivel mondial. e-Pachete: 10-25 zile . Express: 5-10 zile.(EMS 10 -20 de zile) 3. Cumpărătorul are responsabilitatea de a plăti taxe vamale,taxe mai multe întrebări,pls contactati-vamal de țară sau de vânzător. 4. Dacă nu a primit colete în mod normal timp,pls contactati-ne pentru verificarea.dar nu deschide disputa fără contact. Multumesc pentru amabilitate, înțelegere și răbdare. Restituire & Întoarce & Retrimite 1. Dacă există probleme cu produsul nostru,puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea elemente. vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau de deschidere, litigiul împotriva noastră. 2. Toate produsele trebuie să fie returnate în condiții inițiale,sau vom refuza de a face o rambursare. cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele avut loc în revenirea proces. 3. Dacă primiți deteriorate sau greșit bunuri,pls trimite-ne pachetului și fotografie de produs la noi imediat, atunci vom retrimite sau de restituire pentru tine. Feedback-ul Dacă vă mulțumiți de produsele noastre,vă rugăm să ne dea toate cele cinci stele feedback-ul.orice întrebări, pls contactati-ne imediat. Să aveți o zi frumoasă, mulțumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 35cm x 20cm (13.78in x 13.78in x 7.87in)
Stil Flori + Vaza
Numărul De Model DD-FP064
Material Latex
Flori De Stil flori bonsai
Clasificarea Flori Artificiale
Ocazie Ziua tatălui
Nume De Brand COPIL DOLOFAN
Tip Decorative Flori și Coroane artificiale, flori de orhidee

Produse similare