2017 6BUC Set de Înaltă Calitate Carton Uriaș de Flori de Hârtie Pentru Nunta Fundaluri de Ecran Windows Copil Pepinieră pentru Copii Cameră Deco

258.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


[xlmodel]-[custom]-[43585] Descrieri

Gigant de flori de hârtie devenit un trend pentru oameni de a utiliza ca decoruri de nunta decoratiuni, casa și hotelul de perete deco, mall-ul de afișare windows pentru gigantul flori de hârtie pot păstra prospețimea pe care flori nu . Ce este mai mult, gigantul flori de hârtie sunt mai ieftine decât cele reale flori .

Toată lumea vrea să aibă o nuntă de vis, așa că au de gând totul, inclusiv decoratiuni de partid, în timp ce decoruri sunt una dintre cele mai importante parte pentru decoratiuni. Ei doresc să DIY ei înșiși în loc de a folosi la fel ca ceilalți. Uriașul nostru flori de hârtie poate fi un bun și ușor de decoratiuni pentru nunta fundaluri pentru că pur și simplu comanda de la noi, vom termina toate florile și le trimite pentru tine, puteți folosi direct.

De ce să alegeți gigant de flori de hârtie de la noi? pentru garantăm că veți obține gigant de flori de hârtie pe timp de când avem un puternic și profesionist lucrate manual de echipa si vom folosi metoda de transport maritim-EMS. Cea mai mare parte ne va livra comanda dvs. într-o săptămână și timp de transport maritim este de aproximativ 7-10 zile de la tine. Ce este mai mult, avem mult mai ieftin preț decât comercianții cu amănuntul locale, dar utilizarea de înaltă calitate carton și spumă de hârtie.

Cum pentru a navei gigant flori de hârtie? Vom folosi un 7 straturi din carton tare cu adăugarea de folie cu bule pentru a evita deteriorarea de flori. Avem o experiență bogată de când am început această afacere din 2010. Cea mai mare parte va ajunge într-o stare bună, uneori mai mari flori de hârtie-ar putea să fie puțin aplecat, dar puteți rezolva o de mână, care nu afectează decoratiuni.

Pentru flori set vom afișa pe site-ul nostru sunt doar pentru referinta, nu ca fix cei care, bine ai venit să vorbească cu noi pentru o comandă . Puteți alege flori de stil și culori de la noastre disponibile flori stiluri de diagrame și diagrame de culoare.(pur și simplu faceți clic pe "view magazin, apoi trece la mijlocul paginii, veți vedea flori de stiluri si culori diagrame acolo"). sau încă nu au găsit culori vă place, vă rugăm să ne contactați prin click pe "contact" . Ce este mai mult, puteți personalizat dimensiuni pentru gigantul flori de hârtie.

Inclusiv 6pcs gigant de flori de hârtie(40CMX1PIECE + 35CMX1PIECE + 30CMX2PCS + 25CMX1PIECE + 20CMX1PIECE)

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă

[xlmodel]-[produse]-[43587] s-ar putea ca

[xlmodel]-[custom]-[42073] Politica de Viitor & Lux

De ce brand-ul nostru este Viitorul & lux

Noi credem că ar trebui să reprezinte cine suntem și de unde venim. M-am născut într-un mic sat din China, tatăl meu a lucrat din greu pentru a oferi o educație pentru frații mei și cu mine. El ne-a învățat cum să fiu sinceră, puternică, independentă, muncitor si optimist. Am decis ca o tânără fată pe care am vrut să-mi ajut tatal sprijinul familiei și a studiat din greu până am absolvit universitatea. Apoi am intrat într-o firmă internațională și a fost rugat să adopte un nume englezesc. După deliberare pentru un timp, am ales Viitorul pentru că toată lumea spune că eu sunt mereu în căutarea departe cu o privire optimistă spre viitor. Am lucrat din greu la crearea de propria mea companie și a fost foarte mulțumit când sora mea a absolvit și ea a vrut să mi se alăture. Numele ei este Fantezie, ca ea este mereu se îmbracă în cele mai recente moda. Noi lucrăm îndeaproape cu clienții noștri, oferind a doua la nici unul customer service, suport de vânzări și după îngrijire.

Lucrăm din greu pentru a ne asigura că onoarea, tatăl nostru, și ceea ce el ne-a învățat. Apreciem clienții noștri și sprijinul am primit în creșterea companiei noastre.

Despre NOI:

Suntem specializati exportul în întreaga lume și au fost din 2008. Compania noastră a început exportul de favoarea nunta, cadouri și tort de nunta, apoi, mai târziu, vom adăuga o nouă linie de nunta backrops.

Brand-ul nostru "Viitorul & Lux" este un nume de lider în caz de accesorii si a ajutat multe companii din întreaga lume încep de acolo de sus afaceri noi Suntem aici pentru a ajuta, a asista și a crește împreună. Bucurați-vă de navigarea prin magazinul nostru și nu ezitați să luați legătura dacă aveți nevoie de orice asistență

Plata:

Vom accepta Escrow

Transport

Comenzile sunt de obicei livrate în termen de 3-7 zile lucrătoare , cu excepția sărbătorilor legale. Post air mail, de obicei, durează 15-30 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări,vă Rugăm să rețineți transport în Brazilia și Rusia ar putea dura câteva luni mai mult decât de obicei. Oferim, de asemenea, exprima de transport TNT, UPS, DHL, FEDEX, TAXARE, ARMAEX, care în mod normal va dura 3-7 zile lucrătoare. Pentru en-gros, în mod normal, noi de aprovizionare transport gratuit la cele mai multe dintre țări, dacă țara dumneavoastră nu este transport gratuit, avem, de asemenea, de sprijin de mare discount din taxa de transport maritim, care este afișat în listă.

Am numai livra produsele la adresa pe care ați furnizat în Vilatudor.ro, așa că vă rugăm să asigurați-vă că adresa pe care o utilizați este corectă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate mulțime (6 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Caracteristica 5 nunta decor de perete
Ocazie Nunta
caracteristică 4 rose artificielles pour le mariage
Flori De Stil Cap De Floare
Nume De Brand Viitor & Lux
Numărul De Model 1106-2
Clasificarea Flori Artificiale
Caracteristică 2 flori de hârtie scrapbooking
caracteristică 1 Decor flori
Stil Flori
Tip Hibrid
Material Hârtie
Caracteristică 6 nunta arc
caracteristică 3 decoratiuni nunta 2017
Caracteristica 7 fleurs artificielles pour le mariage
Caracteristică 8 faux fleurs

Produse similare