BST501,6 canal injectoare/pompa de combustibil/de aer condiționat compresor tester și instrument de curățare, pentru a regla frecvența și lățimea pulsului

383.53lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


BST501 6 Canale Auto Injectoare/Pompa de Combustibil/de Aer Condiționat Compresor Tester și Instrument de Curățare

BST501 tester poate testa maximum 6 unități de automobile 12v injectoare împreună sau separat, în același timp.

(Puteți testa injectorului de carburant 1, 2 injectoare, 3 injectoare, 4 injectoare, 5 injectoare, 6 injectoare de combustibil, în același timp)

BST501 tester poate testa 6 unități de injectoare de combustibil în grupuri.

BST501 tester pot testa injectoarele, unul câte unul separat.

BST501 tester poate ajuta tehnicienii identifica blocat, scurgeri sau ars-out condiții.

BST501 tester poate funcționa injectoarele de combustibil sub setare timp de injectare sau conta.

BST501 tester poate regla frecvența testelor și lățime puls de maximum 6 unități de injectoare împreună sau separat, atunci când testarea.

BST501 tester poate testa 12v auto pompe de combustibil. Verifica scurgerile, sistemul electric al pompei de combustibil, și de a face pompă de combustibil de-a blocat.

BST501 tester poate regla viteza de alergare de pompe de combustibil atunci când se testează.

BST501 tester poate testa compresoare de aer condiționat și curățați-l.

BST501 tester poate lucra cu o baie cu ultrasunete pentru a curăța injectoarele de combustibil.

BST501 tester poate porni motorul pentru a verifica problema de injectoare sau ECU.

Funcțiile, avantajele și caracteristicile BST501 6 canale auto injectoare/pompa de combustibil/de aer condiționat compresor tester și instrument de curățare sunt următoarele

1. BST501 tester are 3 funcții de testare.

2. Injectorului de combustibil funcție are 3 moduri de testare.

Modul 1: injecție simultană

BST501 tester poate testa maximum 6 unități de automobile 12v injectoare împreună și în mod continuu sub setare timp de injectare sau conta. (BST501 tester poate testa 1 unitate de combustibil injector, puteți testa 2 unități de injectoare împreună, puteți testa 3 unități de injectoare împreună, puteți testa 4 unități de injectoare împreună, puteți testa 5 unități de injectoare împreună și pot testa 6 unități de injectoare împreună).

Cu funcție de modul 1, BST501 tester poate lucra cu o baie cu ultrasunete pentru a curata injectoarele. Verifica injectoarele de scurgere, arde și de lucru.

Notificare:

Dacă tehnicieni nevoie pentru a testa cu impedanță redusă injectoare, ei pot folosi BST501 tester pentru a testa maxim 2 cu impedanță redusă injectoare. Deoarece curentul maxim de BST501 tester este 15A, dar curentul de fiecare impedanță scăzută injector este de 6A.

Modul 2: gruparea de injecție

BST501 tester poate testa 6 unități de injectoare de combustibil în grupuri. Puteți seta timpul injectării și conta. Se poate regla frecvența testelor și lățime puls de injectoare de combustibil atunci când se testează.

Injector 1 injector 5 sunt într-un grup.

Injector 3 injector 6 sunt într-un grup.

Injector 2 injector 4 sunt într-un grup.

Modul 3: secvențial de injecție

BST501 tester poate testa maximum 6 unități de injectoare, unul câte unul separat în funcție de setare timp de injectare sau conta. Și poate regla frecvența testelor și lățimea impulsului de a injectorului de combustibil atunci când se testează.

Cu funcție de modul 2 și modul 3, BST501 tester poate porni motorul pentru a verifica problema de injectoare sau ECU

2. BST501 tester poate seta timpul injectării sau conta

Modul nelimitat

Nu este nevoie pentru a seta timpul injectării sau conta. Testarea maximum 6 unități de automobile 12v injectoare continuu sub simultană modul de injectare. Testarea maximum 6 unități de injectoare de combustibil în grupuri continuu în gruparea modul de injectare. Testarea maximum 6 unități de injectoare, unul câte unul separat continuu sub secvențială modul de injectare.

Counter mode

Set de injecție conta. Testarea maximum 6 unități de automobile 12v injectoarele ca setare de injecție conta în simultană modul de injectare. Testarea maximum 6 unități de injectoare de combustibil în grupuri și stabilirea de injecție conta în gruparea modul de injectare. Testarea maximum 6 unități de injectoare, unul câte unul separat ca setare de injecție conta în secvențială modul de injectare.

Modul Timer

Set de injecție de timp. Testarea maximum 6 unități de automobile 12v injectoarele ca setare timp de injectare sub simultană modul de injectare. Testarea maximum 6 unități de injectoare de combustibil în grupuri ca setare timp de injectare sub gruparea modul de injectare. Testarea maximum 6 unități de injectoare, unul câte unul separat ca setare timp de injectare sub secvențială modul de injectare.

3. BST501 tester poate regla frecvența și lățimea impulsului de injectoare de combustibil atunci când se testează

BST501 tester poate funcționa injectoarele de combustibil sub setarea de frecvență și lățime de puls, și poate ajusta frecvența și lățimea impulsului de injectoare de combustibil atunci când se testează.

4. Auto Testare A Pompelor De Alimentare

BST501 tester poate testa unul de automobile 12v pompa de combustibil, în același timp, verificare calitate, de lucru, de deschidere, pulverizarea de pompe de combustibil, verificați arde, de scurgere și blocat de pompe de combustibil, și poate ajusta viteza de alergare de o pompa de combustibil atunci când se testează.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 24cm x 16cm x 13cm (9.45in x 6.30in x 5.12in)
Lățime Produs 16cm
Tip De Element Testeri Electrice Si Testa Conduce
Numele Modelului BST501
Înălțime Element 13cm
putere 15A
Versiune Software 6 injectoare de testare, de testare a pompelor de alimentare, aer condiționat compresor test
Electronice No
Tensiune 12V
Tip De Material electrice de bord, software-ul
Versiune Hardware V1.0
Articol Greutate 1kg
Element De Lungime 24cm
Extern De Certificare De Testare ISO9000
Nume De Brand BSTSparkTec

Produse similare