(4 inch)de 100mm, Aluminiu Mecanum Roată de Bază 14161

88.82lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


La mecanum roata este una de design pentru o roată care se pot deplasa în orice direcție. Acesta este uneori numit ilon volan după itsSwedish inventator :Bengt Ilon. Această roată conține o serie de role care au o axă de rotație la 45° față de planul roții într-un plan paralel cu axa de rotație a roții atașat la circumferința sa. Compatibil Hub-uri: 6mm Hub 18007 8mm Hub 18008 10mm Hub 18009 12mm Hub 18010 16mm Hub 18012 12mm Cheie Hub 18017 Specificatii: · Diametru:4 cm(100mm) · lățime:50 m · Numărul de Role:9 · Numărul de Plăci:2 · material carcasă:aliaj de Aluminiu · Role material:PP+PE · Distanțier material:Nylon · Lungime rolă:47 mm · greutate Neta:400g · capacitate de Încărcare:15 kg 1.100 mm Mecanum roata de masina 10011(nexus robot) 2.100 mm mecacum roata lerning kit 10009(nexus robot) 3.100 mm mecanum roata de masina robot cu Camera putem executa asupra clienților solicitate de design, și, de asemenea, pot face design special pentru clienți. Plata:

1. Vilatudor.ro accept Escrow/ card de Credit/WebMoney.

2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după licitație se termină,

dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Transport:

1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2.Ca de obicei,vom trimite pachetul în termen de 1-2 zile după ce vom primi plata.si pls păstreze legătura odată ce ați plasat comanda.

3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.

Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Timp De Livrare:

Garanție:

1.Acest produs este acoperit de 3 luni de garanție. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau returna in 7 zile.

2. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială,

inclusiv cutia si toate accesoriile. Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.

Feedback-ul:

1. Misiunea noastra:de A construi brand cu profunzime,pentru a servi masa cu calitatea.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.

Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 34cm x 22cm x 10cm (13.39in x 8.66in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata

Produse similare