Hatsune Miku Vinil Piele Autocolant Protector pentru Nintendo 3DS XL LL piei de Autocolante pentru NEW 3DS XL Autocolant

34.56lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nume produs:

Hatsune Miku Vinil Piele Autocolant Protector pentru Nintendo 3DS XL LL piei de Autocolante pentru NEW 3DS XL

Caracteristică:

* Față și spate autocolant

* Special conceput pentru Nintendo NEW 3DS LL iubitor

* ușor de autocolant Cum se face: Pasul 1: se Spală și curățați joc consola Pas 2: Elimina butonul părți din piei (puteți folosi unghia sau altceva). Pasul 3:. Paste la consola de jocuri pentru consola fi atent și de a folosi apoi uscator de par la încălzire ușoară, și de a folosi un hard card pentru a-l stoarce Aștepte 3 ore înainte de a le utiliza, ar trebui să fie mai bine. Puteți să repetați operațiunea de mai multe ori, Dacă vâscozitatea scade, folosiți un uscător de păr să se înmoaie, Se poate restaura.

Pachetul include:

1x Fata si spate autocolant

1x Pânză

1x cutie cadou retial de ambalare

Compatibil pentru NEW 3DS XL MONDIAL. noul vertionice.

dacă aveți nevoie pentru vechi 3ds normal.Vechi 3ds xl, sau NEW 3DS , avem, de asemenea, modelul, ai remarca ai nevoie de stil este ok.

notă:doar autocolant,mașina nu-i includ.

Produsul Arata:

Conditii de plata

Vom accepta Escow, T/T de Transfer, Western Union,Paypal, Dacă au nevoie de mai multe detalii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,Multumesc!

Termenii De Livrare

1) timp de Livrare:

1. Va vom trimite produsul în termen de 3 zile de când am obține plata. (Cu exceptia sarbatorilor)

2. Vă rugăm să asigurați-vă că Vilatudor.ro adresa este actualizat și detaliat. Și dacă doriți să schimbați adresa de livrare, dupa plasarea comenzii, vă rugăm să ne anunțați prima dată. Vă mulțumesc!

3. După ce am trimis mărfurilor, va vom trimite prin e-mail informații de transport maritim, precum și numărul de urmărire.

2) timp de Transport maritim:

1. În general , cele mai multe țări timp de transport maritim sunt ca de mai jos , din cauza variație a serviciilor poștale în diferite domenii , unele zone poate dura mai mult. Dacă v-ați întâlnit problema , bun venit gratuit căzut contact cu noi , ne-am wlill răspunde sonn .

Metoda De Transport Maritim

Primit de zile

Zona de transport maritim

Singapore post

10-35days

Toate lumea

EMS

5-15zile

Unele țări/zone

Hong Kong Post Air Mail

10-15days

Toate lumea

China Post Air Mail

15-30 zile

Toate lumea

DHL

3-7 zile

Toate lumea

UP

3-5days

Toate lumea

2. Mod expres --EMS & DHL&China Post Air Mail și Hongkong Post Air Mail,timpul De livrare DHL va fi mai rapid (3-7 zile lucrătoare) decât EMS(5-15 zile ), dar nevoie de mai mult costul de transport maritim, EMS va fi mai mică șansă de a fi luate fiscale personalizate. Pentru elementele de Transport Gratuit,în Principal Avem de nava prin Hong Kong Post Air Mail,EMS Și China Post Air mail.dacă doriți să livreze rapid Cu DHL sau UPS,vă rugăm să contactați cu Vânzătorul să plătească mai mult costul de transport maritim și de a face o remarcă.

Restituirea Garanției

Dacă elementul este defect la primire,vă rugăm să contactați vânzătorul în curând.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Dacă elementul nu are nici o problemă de calitate, cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

5. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție, în General, de 3 luni (și în

ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Contactati-Ne

Dacă nu puteți găsi răspunsuri la întrebările dumneavoastră aici, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă rugăm să înțelegeți că, dacă ne contactați în afacerile noastre de ore, vom fi în măsură să răspundă până când vom ajunge înapoi la birou în următoarea zi lucrătoare.

Ore noastre de afaceri sunt: 9AM la 6PM Beijing Timp. De luni până vineri (cu excepția Sărbătorilor legale) - nu Ne răspunde la orice e-mailuri peste week-end și de sărbători. Toate e-mailurile vor fi răspuns în ordinea în care a fost primit în următoarea zi lucrătoare.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit și fericit cu servicii și produse,vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul, puteți, de asemenea, merită feedback-ul nostru.Dacă nu sunt foarte mulțumiți, să ne anunțați, vom face pe deplin mulțumit.

Multumesc.

Nevoie de sprijinul dumneavoastră! aceasta este singura modalitate de a ne ajuta să mergem înainte!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 20cm (5.91in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate bucata
Accesoriu Typ Skin-Uri/Autocolant
Nume De Brand TOYILUYA
Nintendo Model Nintendo 3DS
Greutate (kg 0.05
Cu USB NO
Numărul De Model 116-129
Compatibil Marca/Model Nintendo

Produse similare