Svadilfari NOUA Moda Încheietura mâinii Jumătate Degetul Mănuși Unisex pentru Adulti Degete Manusi din Piele de Capra piele de Miel Mănuși

54.22lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


FAQ: 1.ce manipulare de timp pentru o comanda? o.De obicei, este nevoie de 1-2 zile pentru o rochie pentru a fi gata de livrare. Dacă aveți nevoie de ea urgent, PLS contactati-ne în primul rând, putem rush comanda. 2.Cât de mult timp este nevoie de timp de transport maritim? China Post 15-25 zile .EMS shipping timp de aproximativ 5-10 zile.FedEx,TNT sau DHL timp de Livrare, de obicei, aproximativ 3-7 zile. 3.Iti oferim personalizate de servicii? o.Da,facem.putem face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online. 4.ce?e avantajul de produsele dvs.? o.Servicii:oferim servicii personalizate de servicii fără cost suplimentar de cumpărător. Suntem o firma intergret proiectare,producție,marketing,putem oferi cel mai bun preț și după serviciu .

Feedback-ul:

1.Stimate client,dacă totul este în regulă.vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.Sperăm, de asemenea, ne puteti da un sfat.

2.Dacă aveți orice probleme,vă rugăm să ne contactați înainte de a face feedback-ul dvs.,noi nu sperăm că o greșeală afecta afacerea.vom încerca cele mai bune noastre de a face cu ea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Numărul De Model DL-11106
Mănuși Lungime Încheietura mâinii
Stil Moda
Numele Departamentului Adult
Model Tip Solid
Nume De Brand SVADILFARI
Material Piele Naturala
Tip De Element Mănuși & Manusi
Dimensiune Mănuși M, L
Gen Femei

Produse similare