420mm epocă de mare poarta /usa mânere de bronz ușă de sticlă, mânere de alamă antic lemn usa trage Europa stil de mânere pentru uși accesorii

504.65lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ati venit la Luminos fericit acasă hardware internation co.ltd ! vă doresc cumpărături fericit !

---Cel mai bun acasă decorative hardware,

Articol nr.: KD012

Material :de înaltă qulity aliaj de zinc

Finisare:,alama antic /vintage bronz

Dimensiuni:

Lungime:420MM

tuburi de diametru:25mm

Inaltime: 75MM

Picioarele panou diametru: 60mm

gaura spațiu:285mm

Fotografiile Arată:

Termeni de Plată: Acum accepta Alipay /PayPal/ West Union/ TT /HSBC; Alipay preferat! Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat. Plata este de așteptat în 3 zile după încheierea Licitației. Deci, putem livra elementul ACUM.

Termeni de Livrare: Putem livra cele mai multe elemente prin China post airmail , articole de transport maritim, de obicei, durează 15-25 zile pentru livrare.

UPS/ FEDEX/DHL/EMS este de aproximativ 5-10 zile

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare. Oamenii noștri vor ține mereu la curent cu privire la mărfurile în tranzit în timp și pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și întrebări în 24 de ore., Noi obiecte de nave la nivel mondial, Ne va livra elementele în termen de 3-7 zile lucrătoare după plata compensate. Cumpărătorul trebuie să verifice produs în momentul în care produsul livrat, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat, va vom retrimite unul nou, dacă este necesar, acesta este mult mai apreciat. Pentru raioanele de la distanță, plus costul de transport maritim va fi: 20-45 de dolari doar taxa pentru vămuire, în china. Toate cotare nu inclusiv țările clar taxele vamale și taxele cu Privire la locale taxe vamale și alte taxe, vă rugăm să contactați țară ofițer vamal

Garanție: Vine cu 2 ani garanție de fabricație Schimb pe element defect în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat. Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat.

Feedback: Ne descrie elementele fel de bine ca noi. Dacă am omis ceva, vă rugăm să ne anunțați. Vă rugăm să e-mail-mă înainte de a părăsi feedback-ul dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem rezolva cât de curând. Cumpărătorii internaționale vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Contactați-NE Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să fie liber să contactați cu noi,vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai repede. Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsurile Cumpărătorii Internaționale vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

FAQ:

Q: Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? O: acceptam urmatoarele metode de plata: card de credit; bani booker; T/T, western union.

Q: Cât de mult costă pentru a navei în țara mea? O: Pachet la mai puțin de 2 Kg va fi trimis prin China Post Airmail care este transport gratuit la 26 de țări, după cum urmează: Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Rusia; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Japonia; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore. Alte țări și pachet de peste 2 Kg, cumpărătorii trebuie să suporte întregul cost de transport.

Î: există vreun Număr de urmărire pentru postul meu? O: Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.

Î: acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul? A: Ne-am declarat de ambalare detaliu în descrierea fiecărui produs, vă rugăm să verificați, vă mulțumesc!

Q:sunt un reseller, am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros? R: Bună ziua, vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.4kg (5.29lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 20cm x 20cm (17.72in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Pitch-rând Caietul de sarcini 285mm
Nume De Brand Letspace
Material Aliaj De Zinc
Stil Vintage
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Numărul De Model KD012
Tip Mobila Maner Si Buton

Produse similare