Japoneză de teatru Masca de Fata in miniatura din lemn Pandantiv Halloween Demon Oribil Bărbați Dans, teatru Masca Anime Casca cimișir Masca Japonez

144.81lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Bine ati venit la CC Magazin stil de Viață ! Faceți clic pentru a afla mai multe. Adauga la Magazinele tale Preferate pentru a obține cupon .

Ne sunt în principal produse Arte & Meserii. puteți găsi mai multe tipuri de Meserii.Acceptăm să ne personalizate ,de asemenea, de-mi poți spune nimic.

Caietul de sarcini: Material:Chineză Cimișir (Huangyang lemn) Meserii de: manual Dimensiune: 般若 Hannya Un/E de: 7.8*5.2 * 3cm 大天狗 B :6 * 5.2 * 4cm 乌天狗D:6*4.8*3cm 不动明王C:6*3*4.5 cm

--- Grad înalt de proces materiale --- textura Delicata,textura grea,de 20 cm în diametru de la rădăcină,să crească timp de sute de ani. --- Mai mare colecție de valoare --- Mai mult de drama personajelor, dumnezeu, buddha imagine ca temă, are o foarte mare valoare de colectare. --- Patina naturala ---

Depozitare naturale de culoare treptat se va aprofunda.

Cimișir înfășurat în suspensie,este corpul uman secretii obiectele, oxidare, oxidare, din nou, din nou,pentru a forma un strat de înfășurat în suspensie, pentru lemn, înfășurat în suspensie, după formarea de sculptură în lemn sau margele poate fi o foarte buna protectie, nu de cracare, luciu,culoare vor fi diferite nivele de promovare în același timp,calitatea este foarte buna,face de multe ori o persoană mângâie cu admirație.

-----------------Cum De A Menține-----------------

Chineză Cimișir (Huangyang) sculptură este un fel de sculptură rafinat meserii, folosit ca mâinile juca de lucruri, atunci managementul de Huangyang sculptură în lemn este mult mai preocupat de problemă. Numai pentru a menține o bună capacitate de a evidenția valoarea acestui sculptură, această sculptură și de întreținere a mobilierului pachet yo ridicat o mare diferență, să ia o privire la gestionarea de cimișir sculptură ar trebui să acorde o atenție la ceea ce problema!

Umiditate

Acest lemn este foarte sensibil la umiditate, dacă a aerului de 40%, apoi lemnul este ușor de a absorbi apa în jurul valorii de aer, atunci când prea multă apă va afecta starea generala de sculptură luciu. Dar dacă apa din aer prea putin, mai uscat, se va reduce luciul. Deci verificați întotdeauna a aerului, pentru a menține un termen rezonabil umiditate, astfel încât pentru a face strălucitor.

Lumina

Obiectele din lemn sunt cele mai tem de soare direct, atât de ușor de a lasa lemn în evaporarea apei pentru a accelera, rezultând în scăderea tenacitate, atât de ușor de a sparge situația. Cel mai bun loc în umbră, dacă vă simțiți unele maree poate ieși despre soare, dar nu pe termen lung de expunere la soare, în caz contrar nu va fi uscat și rupt situație.

Depozitare

Se prepară o cutie plin de el, acoperit cu lenjerie moale, care poate preveni zgârieturi. Magazin de locul unde temperatura este adecvat și pentru a evita lumina directă a soarelui. Nu-l pune într-o cutie sigilată, acest lucru va afecta capacitatea de sculptură în lemn pentru lumea din afara, dar nu este bine, atâta timp cât locul de depozitare a bloca praf, poate juca un rol de protectie poate fi.

Îndepărtarea Prafului

Utilizați cârpă moale și curată pentru a șterge suprafața de lemn, nu fi prea greu, sau predispus la zgârieturi. Nu ștergeți de apă, dacă există murdărie, apoi utilizați un instrument profesional pentru a elimina aceste murdăria de afară. Nu folosesc ac pentru a alege o soluție de curățare profesională poate elimina rapid și eficient murdăria. Cimișir sculptură de întreținere nu este complicat, în care de obicei joaca proces să acorde o atenție pentru a menține curat și de sănătate, astfel încât să facă cimișir sculptură mai stralucitor, iar calitatea va fi mai bine. În plus, pentru a preveni obiecte din lemn cucui, sau predispuse la fisuri, care afectează aspectul general de efect. Pentru a avea un loc profesionist în plină floare, nu trebuie să pună deoparte, pentru a reduce inutile uzura, astfel încât obiecte din lemn poate arata mai bine.

Transport

După ce plasa comanda ,va Vom trimite produsul în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.

Pachet

FEEDBACK-ul

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme după ce am primit pachetul,pls simțiți-vă liber să contactați usinstead de deschiderea litigiului sau de a părăsi un feedback negativ.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice probleme.

Nici o problema, doar sa ne contactati direct.

În cazul neutilizate,putem returna produse comune (nu foto personalizat) în termen de 7 zile pentru nici un motiv, dacă nu sunteți mulțumit cu ea, cu toate acestea, cumpărătorul trebuie să plătească pentru toate costurile de transport și va vom returna în momentul primirii mărfurilor.

Produsul personalizat, nu se poate reveni dacă nu există nici o calitate probleme, pentru că nu pot fi vândute din nou. Dar puteți să ne contactați în termen de o săptămână dacă este calitatea probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil. (Vă rog să observați: că produce nu este la fel de perfect ca cumpărătorul s-a gândit sau cumpărătorul nu a observat dimensiune atunci când de transport maritim nu este problema despre calitate )

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Material Lemn
Tema TV & Film Caracter

Produse similare