8 Culori Disponibile Mireasa, domnisoara de Onoare Artificiale Mâinile Exploatație Flori Nunta, Buchete de flori Pentru Buchete de Mireasa Decor Petrecere WP001

51.80lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


8 Culori Disponibile,

greutate: aproximativ 0,35 KG/buc

8 Culori Disponibile Mireasa, domnisoara de Onoare Artificiale Mâinile Exploatație Flori Nunta, Buchete de flori Pentru Buchete de Mireasa Decor Petrecere WP001

Ambalajul produsului:

Livrare:

Normal folosim china post transport gratuit dacă achiziționate separat noastre Buchet de Mireasa ,după ce am primit plata dvs.,noi va un transport rapid. aproximativ 3-4 zile putem de transport maritim.dar dacă-ți cumpăra rochia de asemenea,vom transport Buchet de Mireasa cu rochia ta.vă rugăm să știu.Multumesc.

china post normal dura aproximativ 15-28 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări,unele țări au nevoie de mai mult timp.nu am Garantat timp.dacă nevoie de Umbrela rapid,vă rugăm să alegeți un rapid de transport maritim,cum ar fi DHL,UPS si Fedex.dacă dumneavoastră aveți orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc.

plata:

Puteți face plata prin Escrow,card de credit,precum și orice alt mod.

Se întoarce:

Vom accepta oferta unui schimb sau de restituire .Elementul trebuie să fie returnate în starea inițială în termen de 7-14 zile la locul nostru. Odată ce Buchet de Mireasa este primit înapoi. Vom fi bucuroși pentru a returna plata. regret că costul de transport maritim este nerambursabil.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Buchet De Mireasa
Înălțime Element 23cm
MOQ 1 Bucata
Articol Greutate 0.3kg
Nume De Brand Jeanne Dragoste
Numărul De Model WP001
Lățime Produs 21inch
Culori 8 culori
Element De Lungime 23cm
Material Poliester

Produse similare