1080P HD Live Streaming Joc de Captură Video Recorder Grabber HDMI/Ypbpr/CVBS pentru XBOX One/360/PS3/PS4/TV STB cu program de timp

481.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Captura Video HD Caracteristici Tabel Comparativ: Produs Caracteristici: Poate captura HDMI, composite, component și general CVBS video de ieșire pentru a U disc sau hard disk amovibil, captura fișiere video de până la 1080P rezoluție, cum ar fi Albastru-ray player, tv HD set-top box, hdmi computere, console de jocuri și așa mai departe. Modernizate Nou Cu Calendarul Program •de Brand Nou și de Înaltă Calitate,fabrica direct oferta de cumpărare cu încredere ! • Înregistrare 1080P cu un singur clic, nu este nevoie de PC •HDMI, Ypbpr (Component), intrare AV •Cu intrare pentru microfon •Cu control de la distanță, puteți comuta sursa video, înregistrare/oprire •Mai multe video de intrare alegere: HDMI, Component Video, Video Compozit. Cu HDMI Pass-through. •cu program de funcția de înregistrare, puteți seta o perioadă de timp specificată într-o singură zi sau de zi cu zi pentru a înregistra. •Este NOU, conceput cu un ecran LCD pentru a afișa ora curentă și programul de stare,foarte convenabil. •De asemenea, cu MICROFONUL în, puteți înregistra vocea cu video împreună, cu volum reglați butonul, puteți modifica volumul de intrare de microfon. •Butonul de înregistrare, 720p/1080p buton de comutare, sursa butonul modificare. •Doar simplu introduceți un disc Flash USB pentru a obține oriunde, oricând. •infraroșu receptor și de 3,5 mm extinde port pentru controler de la distanță •mass-Media de Stocare:USB 2.0 sau 3.0 U Flash Disk sau Hard Disk Portabil (nu Are suport EXFAT Format. ) •La unele HDD-ul Trebuie să ofere un plus de putere. • Folosit pe camera HD, imagistică medicală, TV, gameplay-ul. •HDMI,YPBPR in, AV in, HDMI out,Line out pentru a salva Disc USB sau HDD. în MP4. Format. • NU SDI / VGA Input Output • • Cu Calendarul Program • Această Captură nu acceptă înregistrarea directă a salva pe computer sau transmisie live pe calculator Observații: 1.La Micro Intrare Telefon, acceptă Numai Component Video input, nu are suport HDMI. 2.Să-și Instantaneu la Distanță,pentru a Primi funcția atunci când video de previzualizare numai, nu de la înregistrare. 3.De Selecție a Sursei Video,pentru a Primi funcții doar prin control de la distanță. Pachetul Include: 1 x HD Video Capture 1 x DC Adaptor 1 x Control de la Distanță (FĂRĂ Baterie incluse ) 1 x Telecomanda Extinde Cablu 1 x Manual de Utilizare 1 x CD cu Software-ul NU Pachetul de vânzare cu Amănuntul Atenție: dacă aveți nevoie de a utiliza software-ul nostru (în CD) pentru a edita video, pls se referă la următoarele poza, pls nu imprima greșit numărul de înmatriculare. cum ar fi : Unii clienți au intrat U ca V, Z 2, 1 L, B 8, 5 ca S etc. Conexiuni:

Interfață

USB 2.0 Host

Intrare Video

Digitale: HDMI

Analog: Component Video, Video Compozit

Intrare Audio

Digitale: HDMI

Analog: 3.5 mm Microfon-In, RAC L/R intrare

Notă: Microfon fără a trece printr-pentru intrare HDMI

Ieșire Video

Digitale: HDMI (Pass-through la HDMI sau Component sau Composite Intrare)

Ieșire Audio

Digitale: HDMI (Pass-through la HDMI sau RCA L/R Intrare)

Analog: 3.5 mm Stereo (Pass-through la HDMI sau RCA L/R Intrare)

Aplicabile Conexiuni cu Console de jocuri

HDMI

Industria camera HD, HD Medicale endoscop, TV, gameplay-ul, etc

Componenta

TV, gameplay-ul, etc

Compozit

Industria de aparat de fotografiat, Medicale endoscop, TV, gameplay-ul, etc

Notă

cu funcția de decodare

Hardware Suplimentar:

Codec

Hardware H. 264 encoder

Interfață De Utilizator

Butonul de înregistrare, 720p/1080p buton de comutare, sursa butonul modificare. cu 5 mai multe butoane pentru setarea orei și programul

Indicator LED pentru starea de lucru. cu ecran LCD pentru afișarea orei și a programa status

receptor infraroșu și de 3,5 mm extinde port pentru controler de la distanță

Volum reglați butonul pentru microfon

Atenție : Pls citiți următoarele informații înainte de a face comanda!! multumesc :) din Cauza la diferite fabrica loturi,uneori real element poate fi un pic diferit în outlook sau culoare, dar cu aceeași funcție și de calitate,pls notă și de înțeles,mulțumesc !

1. Yanwen Economice Poșta și 4PX Singapore Post, OM Pro nu poate fi urmărită,

vă sfătuim să alegeți Vilatudor.ro standard de transport care poate să vă fi mai bine protejate prin Vilatudor.ro !!! 2. Timp de livrare: Posta are ultimul cuvânt , ne poti contacta pentru a prelungi timpul de livrare pentru tine. Dacă după 70 de zile (Brazilia/Chile/Argentina 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva împreună cu reshipping gratuit sau rambursare completă. 3.Nici un Litigiu, vă Rugăm: te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile , este de nedorit, 4.Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale sau taxele (dacă au,cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru ea)

Dacă elementul este defect, sau trimis greșit te poate returna produsul în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau rambursarea integrala. Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de returnare și de orice taxe. Pls contactati-ne prima cu orice probleme,suntem fericiți pentru a fi la dispoziția dumneavoastră în orice moment :)

Scopul nostru este de 100% satisfactie! PLS, NU ne lăsați feedback-ul rău, sau pentru a deschide un caz înainte de a ne contacta. vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva bine pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Vânzare Cu Amănuntul /De Control De La Distanță De Baterie Nu au
Pachet No
Tip De Interfață USB
Numărul De Model EZCAP Numărul de Model 283s
Nume De Brand Ezcap
Tip Video & TV Tuner Cards

Produse similare