Marele Zid 2310 2.4 G 4 CANALE de Mare Viteză barca rc RC Surf cu Barca Surfer placă de Surf barca control de la Distanță de Control de la Distanță Jucarii Cadou Pentru copii

256.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Marele Zid 2310 2.4 G 4 CANALE de Mare Viteză barca rc RC Surf cu Barca Surfer placă de Surf barca control de la Distanță de Control de la Distanță Jucarii Cadou Pentru copii Descriere: nume Produs: 2.4 G 4 CANALE de Mare Viteză RC Surfer Culoare: Albastru,Verde,Galben placă de Surf dimensiune:43x9.5x21cm Modul:mode2(mana stanga a clapetei de accelerație) Frecventa:2.4 G Canale:4 CANALE Baterie pentru placa de surf: 7.4 V 650mAh Li-PO timp de Încărcare:60 de minute timp de Redare:8-12 minute distanta de Control:25-40meters Mișcare: Înainte, Înapoi, Viraj la Stânga, la Dreapta, Ridicat/Scăzut Comutatorul de Viteză. Pachetul inclus: 1xsurf barca 1xtransmitter 1xcharger 1xuser manual Atenție: Nota 1: "nu folositi acest produs când există resturi în apă,în caz contrar lama va fi încurcate de moloz și de produs, funcția va fi afectată." 1.în timpul navigarea în apă:când placa de surf se încadrează în partea stângă,acesta nu poate merge înainte sau înapoi,aveți nevoie pentru a împinge clapeta în sus între timp împingeți maneta de comandă spre dreapta,placa de surf va învârti în jurul valorii de,și înapoi la loc în 1-3 cercuri. 2.în timpul navigarea în apă:când placa de surf cad pe partea dreapta,nu poate merge înainte sau înapoi,aveți nevoie pentru a împinge clapeta în sus între timp împingeți maneta de comandă spre stânga,placă de surf va învârti în jurul valorii de,și înapoi la loc în 1-3 cercuri. Nota 2: vă Rugăm să apăsați butonul "Fast/Slow Mode Cod Cheie" înainte de a porni pe Comutatorul de Alimentare. Vă rugăm să pune plăci de surf pe apa apoi reglați frecvența dacă vrei să joci mai multe plăci de surf, în același timp. Produsul trebuie să fie plasat pe o poziție orizontală înainte de operare înainte și înapoi funcții. Vă rugăm să citiți cu atenție manualul înainte de operare.

Transport maritim: 1. Ne va livra elementele în termen de 24 de ore lucrătoare după ce plata este de ajuns. 2. Oferim transport gratuit politică prin China Air post. Ar putea avea nevoie de 20-30 de zile pentru a ajunge.puteți folosi numărul de urmărire cu condiția să-l urmărească on-line. 3. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Restituire & Înlocuire: 1. Toate produsele livrate vor fi testate înainte de expediere de către noastra de profesionisti QC. 2. După ce a primit bunurile, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile, dacă nu sunteți mulțumit sau nu sunt daune. Dar trebuie să ne dea poze dovada. 3. Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să păstrați-le în aceeași stare în care a fost trimis. Va vom returna după ce am primit-o, dar suma nu va inclusiv costul de transport maritim. Feedback-ul si Contactati-ne: 1. Orice întrebări sau comentarii despre produse sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 2. Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre sau servicii. 3. Dacă aveți orice feedback-ul negativ, pls contactati-ne primul rând, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Oricum feedback-ul negativ nu rezolva lucrurile. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri, vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Frecvența 2.4 G
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani,8-11 Ani,12-15 Ani,Adulti,> 8 ani> 14 ani> 6 ani
Dimensiuni 43x9.5x21cm
Material Metal,Rășină,Plastic,Latex,poliuretan,Cauciuc,Fibra de Carbon
Timp De Încărcare Despre 60mins
Caracteristici Control De La Distanță,Mini
Canale De Control 4 Canale
Timp De Acțiune 8-10 minute
Distanța De La Distanță 30 de metri
Modul Controler MODE2
Avertizare NU este potrivit pentru copii sub 6 ani
culoare Verde, Albastru, Galben
Garanție 1 luni
Tensiune De Încărcare 7.4 V/650MAH
Numărul De Model 2310
Sursa De Alimentare Electric
Tip Ambarcațiuni Și Nave
viteza max 24km / h(max)
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Control De La Distanță Da
design Barcă cu pânze

Produse similare