O pereche Echipamente CCTV Balun Video BNC de Emisie-recepție RJ45 UTP cablu pentru Camera de Securitate

36.05lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


Echipamente CCTV Camera BNC Video Balun de Emisie-recepție RJ45

Caracteristici: Folosind cablu UTP pentru a transmite video semnal audio în loc de co-axial. Mai mult distanța de transmisie 600meter. Buget mai mic, prețul de UTP este mult mai puțin decât co-axial prin cablu. Ușor de Instalare, folosind standard de cablu UTP sistem. BNC Video Balun suport pentru toate dispozitiv video, cum ar fi camera, monitor, DVR card, recorder, etc. 24V DC alimentare pot face 400mA/12V camera de lucru, la o distanta de 600m. Camera BNC Video Balun este compatibil cu Rețeaua locală de sistem.

Caietul de sarcini: putere Maxima: 1.1 Vp-p Rata de Pierdere a: >2db Raportul de Respingere: Interferențe: >40db Distanta de Transmisie de Culoare: Distanța de Transmisie B/W: >750meter BNC Rezistenta: 75ohm UTP Rezistenta: 100ohm Temperatura: 0~55°C Dimensiune de fiecare RJ45 Video Balun : 5cm lungime, 2.6 cm lățime, 1.9 cm grosime Lungime de fiecare putere a converti cablu: 10cm lungime. Aprox. Greutate: 100g.

Continut pachet: 2 x CCTV Video Balun 1 x Putere de Acoperire prin Cablu

Termen De Garantie: Un An Garantie

Plata:

1. Vom accepta Escrow, alte moduri vă rugăm să ne contactați.

2. Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este suficient de ieftin, sau nu le găsești în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați!

3. Cumpărătorii răspuns pentru toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

Transport:

1. Elementul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare de la plată.

2. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

3. Oferim Garantie 12 luni, în cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 5 zile de la livrare. Oferim servicii de înlocuire pentru un produs defect.

Feedback-ul:

1. Vom face un feedback pozitiv automat după primirea feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Ne-ar aprecia feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să mi E-mail cu problema ta înainte de a părăsi un negativ/neutru feedback-ul sau de a deschide un litigiu, facem tot posibilul pentru a se asigura că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri.

Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va fi întotdeauna dispuși să vă ajute. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm E-mail-ne imediat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand SWUNTHENGDZ
Numărul De Model A28
Cerere Audio & Video
Cablu UTP RJ45 CAT 5

Produse similare