T-SUNRISE LED Cree T6 + 2 XPE Capul de iluminat Lampa de Lumina Lanterna Reîncărcabilă 4 Moduri Impermeabil IP44 Faruri+Incarcator AC

43.08lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


T-SUNRISE LED Cree T6 + 2 XPE Capul de iluminat Lampa de Lumina Lanterna Reîncărcabilă 4 Moduri Impermeabil IP44 Faruri+Incarcator AC

Caracteristici Producând un ultra fascicul luminos de lumină cu 3 LED-uri Multiple de utilizare pentru farul cap de lampă sau lanternă ca acest articol 4 modul de indicare, cum ar fi 1 x T6/2 x R5/3 x led/ Strobe Extinsă de Viață a LED-uri (10.000 de ore) Baterii baterii și încărcător universal cu condiția banda pentru cap Ajustabila,este confortabil de purtat.

Caietul de sarcini

Tip: Far

Tip bec: 1 x CREE T6; 2 x XPE

Numărul de Led-uri: 3Bulbs, 1 CREE T6 + 2 XPE

LED Culoare: Alb

Rezistent la apă: IP44, Dar nu se poate pune în apă, nu este pentru scufundări.

Tip comutator: Buton (pornit, Oprit și în modul de selectare)

Material: aluminiu, sticlă, plastic și cotten

Distanta de iradiere: 200-500 M

Alimentat de: 2 x Baterie 18650 ( Nu sunt Incluse )

Garantie: 6 Luni

Pachetul Include

1 x Far

1 x Încărcător AC (UE/SUA Plug)

Notă:

Europa și alte țări, trimite UE plug încărcător.

Canada, statele UNITE ale americii, Japonia și Mexic trimite-NE incarcator de priza.

Avertizare de culoare roșie stop poate asigura siguranța dumneavoastră atunci când lucrați sub vreme rea pe timp de noapte.

*Acceptam Alipay, West Union, TT.

*Toate majoy cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW.

* Vă rugăm să ia 1 minut pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente în stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru. Multumesc!!!

* Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile poștale. Aceste taxă sunt responsabilitatea cumpărătorului.

* Dacă doriți să ne facă să declare valoarea de vămuire și marcate ca cadou, doar vă rugăm să ne lăsați un mesaj în ordine, vom face cum ne-ai spus. Vă rugăm să ia în considerare riscul de vămuire.

* Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

Adresa De Livrare

Am expediat doar la adresa la care este furnizat de Vilatudor.ro. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare. Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

Metode De Transport

Suntem coopereze cu DHL, UPS, FEDEX, EMS sau prin recomandată(China Post Air Mail sau alte e-Mail de Aer). Vom selecta rapid și de încredere metodă de transport pentru clienții noștri dragi. Salva pe de transport maritim și în condiții de siguranță la livrare este scopul nostru.

Timp De Transport Maritim

Vom pregăti și ambalaj pachet cât mai curând posibil după ce ați făcut plata.

În Timpul Timp De Transport Maritim

Vom urmări informații de transport maritim și trimite informații pentru a vă în timpul timp de transport maritim. Vă rugăm să acorde o atenție la mesajul de informații.

Atenție Vă Rugăm Să

Taxe de Import, impozite și taxe a avut loc în cumpărătorului țară nu sunt incluse în prețul sau

taxele de transport. Vom declara valoarea de vămuire, în funcție de cerințele dumneavoastră și pot marcat ca gift dacă în nevoie.

* Orice probleme de calitate sau de shippment daune, vă rugăm să ne arate raportul de testare sau fotografiile, va vom Returna 50%-100% bani pentru tine. Omul defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, scrash.

* Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, este ok pentru a reveni la noi în termen de 15 zile. Vom rambursa intreaga după primirea retur colet, dar va trebui să plătească taxa de transport maritim.

* Dacă mai mult de 60 de zile nu a primit pachetul, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi transportul de protecție. O r Vom verifica dacă puteți primi pachetul, Dacă nu, vom rambursa intreaga.

* Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

* Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

* Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.

* Fiecare element va fi testat înainte de expediere.

* Am 2 ani de garanție limitată pentru fiecare element defect(cu Excepția operație greșită sau fizice deteriorate de către cumpărător)

* Un produs defect TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție și în ambalajul original. Vă rugăm să ne oferi numărul de urmărire în timp, precum și. Clienții sunt responsabili pentru retur taxa de transport.

* Dacă doriți restituire, deoarece elementul este rupt sau nu poate fi repaird. Vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ai obținut. Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!!!

Noi menținem standarde înalte de calitate a produselor, precum și servicii de vânzare. Ne străduim pentru satisfacție de 100% din clienții noștri dragi. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
led lumina de lucru lumina de zi led-uri auto
Cap De Lumină Lampă cap de lumină led-uri
Putere 30W
Culoarea Caroseriei Plug SUA, UE plug
în mișcare cap lumina biciclete lumina cap
Fascicul De Unghiul 60°
Scopul Iluminat Exterior
Modelul de Margele de LED-uri T6
Comutator De Mod Joasă/Medie/Înaltă
Tip De Element Faruri
Nume De Brand T-SUNRISE
Rezistent la apa Da
far Faruri
certificare CE
Sursa De Lumina LED
Cap de Lampă de iluminat lanterna
cap de lumină cap de lumină led-uri
Numărul De Model SC-FL0101
Tip Baterie Litiu-Ion
motocicleta lumina cap auto lumina cap

Produse similare