110V/220V Electrice Rola Dubla Reîncărcabile Depilatoare cu Ceara Incalzitor de Cald Moda Mașină de Îndepărtare a Părului Ceara Albastru Pentru Adulți

91.73lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


110V/220V Electrice Rola Dubla Reîncărcabile Depilatoare cu Ceara Incalzitor de Cald Moda Mașină de Îndepărtare a Părului Ceara Albastru Pentru Adulți

Caietul de sarcini: de Încălzire: 19 * 7 * 4.5 cm Baza: 15 .5 * 15 * 6.5 cm Greutate: 0.7 kg Tensiune de alimentare: 110 V-120 V/220 V-240 V,50/60 Hz Consum: 40 W Plug: SUA,UE plug Caracteristici: 1.100% de brand nou și de înaltă calitate 2.Pot oferi confort pielii și sentiment calmant. 3.Mic și flexibil, ușor de transportat. 4.Încălzire automată. 5.Au un capac pentru a preveni praf. 6.Mic și flexibil, ușor de transportat. 7.Folosit pentru îndepărtarea părului îngrijire, frumusețe îngrijire și întreținere. 8.Poate fi folosit atât acasă, cât și un salon de înfrumusețare. 9.Certificare CE Pachetul Include: 1 x Dublu cartus ceara de încălzire vă Rugăm să rețineți:ceara epilatoare nu este inclus

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI FEEDBACK-UL POZITIV ȘI 5 STELE, DACĂ SUNTEȚI MULȚUMIT CU PRODUSELE NOASTRE ȘI SERVICII.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Shippment: · putem livra în întreaga lume prin China Post/ePacket/DHL/EMS/UPS/FEDEX; · Pls asigurați-vă că pentru a aborda meciul adresa de livrare și a pus detaliat și corect adresa de livrare,othersize,coletul va fi returnat sau să fie trimis la o adresă greșită,și nu suntem responsabili pentru acest caz. (Pentru limba rusă Prieteni: vă Rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata, în caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!)

· Noi vă va oferi numărul de urmărire în timp util pentru tine,vă rugăm să observați China Post nu poate urmări pachetul de stare în timpul shippment.

Timp de livrare: depinde de adresa de livrare și metoda de transport alegi: China Post:(15 la 40 de zile, în mod normal,dar 40 la 60 de zile în caz special); .ePacket:(12 la 20 de zile); DHL/EMS/UPS/FEDEX:(5-10 zile); (am promisiunea de pachetul dvs. va ajunge mâinile în 60 de zile,dacă încă nu ați primit pachetul in termen de 60 de zile,plz contactati-ne direct pentru rambursare sau retrimite la o dată,și vă rugăm să nu prezinte litigiu care nu este de ajutor) Politica de Rambursare: Dacă există vreun defect de bunurile pe care le primiți, vă rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată. (maxim 7 zile) FeedBack: ·Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. ·Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine. ·Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul. Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Utilizarea îndepărtarea părului
Material Din Oțel inoxidabil+ABS
Tip Incalzitor Parafina
Tensiune 110V-240V
Cantitatea 1 Set Incalzitor Ceara De Îndepărtare A Părului
Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Nume De Brand ANGNYA
Tip De Element Machiaj Trusa De Scule
Greutate 187g
Prize De Tip SUA/UE Prize
putere 200W
Dimensiune 19*7*4.5cm
volumul 3000ml
Numărul De Model BQ-LLJ02
culoare NE Prize, Prize UE

Produse similare