2.8 Inch Consola de Jocuri Built-in Geneza Sega Megadrive Jocuri Handheld Portabil Digital de Buzunar, Consola de Jocuri, Multe Jocuri Clasice

111.10lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Caracteristică : - O subțire și compact portabil de jocuri video player Încărcate cu 100 de built-in jocuri, inclusiv Sonic Ariciul și Streets of Rage. SD card a cca 1000 de jocuri. O mare de 2.8" display face convenabil pentru handheld juca Cu built-in baterie reîncărcabilă puteți avea de ore de distracție fără a fi nevoie să cumpere scump de baterii puteți conecta, de asemenea, Arcade Final direct în TV pentru unele mare screeen distractiv de a Descărca jocuri de pe un card SD (nu este furnizat) și introduceți-l în slotul pentru card SD pentru a extinde gama de titluri Perceput prin cablu USB (inclus). Nici un adaptor de alimentare furnizat. Mai multe built-in jocuri includ: Alex Kidd în Castel Fermecat, Ecco, Sonic & Knuckles, Shinobi, și Topor de Aur.

Pachetul Include : 1 x Joc Video Player 1 x Mini USB cablu de Încărcare (pur și Simplu conectați cablul USB la un port USB de pe laptop / PC pentru a încărca) 1 x Joc Husă Alb/Galben AV cablu: vă Rugăm să vă asigurați TV are susținerea alb/galben AV porturi pentru a lua acest sens.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
culoare Portocaliu, Rosu, Albastru, Verde
Material Plastic
Pachet Da
Ecran Tactil No
afișaj color Da
Dimensiunea Ecranului 2.8 Inch
Numărul De Model PS

Produse similare