Original Australia PUR, CERTIFICAT ORGANIC, ULEI de MACESE Uniformizează ridurile, liniile fine Măști cicatrici vergeturi Calmeaza Pielea

100.12lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


RECENZII De la alti cumparatori

Joi Plantație de Certificate Organic, Ulei de Macese include uleiuri esențiale valorificat de macese. Bogat de plante proprietăți de macese uleiuri sunt benefice pentru scopuri cosmetice și terapeutice avantaje. Măceșe este utilizat pe scară largă în aromoterapie pentru uleiuri hranitoare. Acesta este dotat cu omega-3, 6 și 9 acizi grași esențiali plus antioxidanti cheie. Sigur de a lăsa pielea radiantă și strălucitoare.

Joi Plantație de Certificate Organic, Ulei de Macese este o formula bogata oferind urmatoarele beneficii. Promovează vibrante tenul Aduce înapoi elasticitatea pielii Lupte efecte dăunătoare de condiții meteorologice aspre Uniformizează ridurile si liniile fine Uniformizează tonul pielii inegală și ajută la îmbunătățirea pigmentare Măști de cicatrici și vergeturi Calmeaza si hraneste pielea instrucțiunile de Utilizare numai Pentru uz extern. Se aplică cu moderatie pentru taieturi minore, arsuri, escoriații, acnee, furuncule, mușcături și înțepături. Aplica Ulei de Arbore de Ceai direct sau pe un tampon de bumbac. Atenție citiți Întotdeauna eticheta. Utilizați numai conform instrucțiunilor. Întrerupeți utilizarea dacă sensibilitatea apare. Nu acoperiți suprafața lucrată. Daca simptomele persista consultati medicul. Nu se lăsa la îndemâna copiilor. Este recomandat piele patch-uri de testare înainte de utilizare. Nu trebuie să fie luate nu se utiliza: în Timp ce gravidă sau alăptați fără supraveghere medicală Aproape de ochi. Solicitați asistență medicală în cazul în care contactul se produce La copiii sub 2 ani, uleiuri esentiale Nediluate pe copii sub 12 ani. Test de plasture pe piele înainte de utilizare. PRIMUL AJUTOR: Pentru sfaturi, contactați Centrul de Informare toxicologică (Ph 131 126) sau un medic, la o dată. Spitalul de urgente tratament este probabil să fie necesară. În caz de înghițire, NU provocați voma. Pentru tratamentul de arsuri minore: se aplică Imediat cu apă rece sau pachete de gheata pentru a arde timp de cel puțin 20 de minute înainte de utilizare. Trebuie solicitat sfatul medicului pentru tratamentul de arsuri mai grave. Joi Plantație de a Descoperi puterea de joi Plantație pură 100% uleiuri naturale, care fac o completare esențială pentru familia ta trusa de prim ajutor, de uz casnic și baie de cabinet. Ulei de lavanda are calități liniștitoare și poate fi aplicat direct pe piele, care pot beneficia tenul gras, acnee, răni și arsuri solare. Ulei de eucalipt este un puternic antibacterian ulei care distruge 99,9% din germenii de uz casnic și ar putea contribui la reducerea congestiei nazale atunci când este inhalat. Ulei de trandafir Șold este cunoscut pentru proprietatile sale de revitalizare și mai ales pentru naturale de îngrijire a pielii în cazul în care ar putea îmbunătăți aspectul de cicatrici și vergeturi. Ulei de arbore de ceai este fondator ulei de joi Plantație și este de natură antiseptic, câteva picături într-o sticla cu pulverizator de apa este un natural eficient aspirator de uz casnic. Ulei de arbore de ceai a fost de asemenea utilizat pentru a trata infecții fungice și atunci când este diluat pot fi aplicate pe piele.

1.Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO

2.Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 10 la 20 de

zile lucrătoare. Rusia-un anumit domeniu nevoie de 60 sau 90 de zile. Timpul de livrare depinde de

de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20-40 zile lucrătoare.

3.Alte speciale, produsul se va trimite prin adecvat mod de transport maritim .

1.Îmi pare rău că nu facem o rambursare dacă vă schimba doar mintea ta și decideți că nu doriți să le. Vă rugăm să se gândească cu atenție înainte de a comanda.

2.Vom restituire sau de schimb pentru defect sau deteriorat bunuri. Nu vom rambursa pentru prejudiciile cauzate de către client. Produsele trebuie să fie returnate în termen de 10 zile de la primirea cu ambalajul original.

3.Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile după Licitație Închisă.

4.Ne propunem să avem parcele gata pentru a fi expediate în termen de 5-7 zile lucrătoare după plata

primit.

5.Dacă există întârzieri noi va vom contacta imediat.

6.Toate coletele sunt trimise prin curier cu track and trace.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
certificare GZZZ
Detalii lasa pielea stralucitoare și strălucitoare
Eficacitatea Tratament Naturist Pentru Acnee
Numele joi plantație
Origine Australia
Conținutul 25ml ULEI de MACESE
Beneficii Risc mai mic de potențial de sensibilizare a pielii
Țara/Regiunea de Fabricație China
GZZZ YGZWBZ
Ulei Esențial De Tip Ulei Esențial Pur
avantaj antiseptic inhibă bacteriile și ciupercile curata
Marfa De Oameni Adult Ulei Esențial Pur
Ingredient organic ulei de macese
Nume De Brand YourLove
Numărul De Model 100% PUR, CERTIFICAT ORGANIC, ULEI DE MACESE
Ulei Esențial De Tip Ulei Esențial Pur
NET WT 25ml
Tip De Element Ulei Esential
Caracteristică Uniformizează ridurile si liniile fine

Produse similare