JIQI Filtru de Cafea prin Picurare Tip Mașină Semi-automată Cafe Americano Espresso Cafe de uz Casnic Cappuccino Latte Filtru de 220V 300W

102.50lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


UE /SUA/marea BRITANIE adaptor este prevăzută pentru fiecare plug-in produs gratuit.Vă rugăm să marcați dacă aveți nevoie de unul.

NOTIFICARE 1 Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI. Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post ! 2 Pentru clienții ruși, vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China ! 3 Pentru clienții din Brazilia, dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China . (* Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Noi nu avem nici taxe în țările de destinație.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.) Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați dacă există ceva care te pot ajuta! Produs parametru:

Produs: mașină de cafea prin Picurare

Model: xqh653gf

Capacitate:0.15 L/1 cana

Material:plastic de grad alimentar

Și tensiunea de alimentare:220-240V/ 300W

Caracteristici:

1.0.15 L nivelul apei rezervor: peretele interior al accidentale scară, apa este în mod clar vizibil, Bucurați-vă de proaspăt preparată de cafea

2.Semi-automate rotative cioc: 5 găuri de apă, precizie de aliniere cafea filtru, cafea Preparată pulbere mai uniformă, mai mare de extracție

3.Densitate mare de cafea filtru: Permanent densitate mare de filtrare, mai ecologic decât tradiționale de cafea filtru

4.Gatiti rapid, în două minute, economisind timp si energie

5.Internaționale plug-triunghiular , utilizarea mai sigur și securizat

6.Alimentare importate clasa PP material , nici un miros, protecția mediului și durabilitate

Accesorii:

Cana ceramica*1/ Filtru*1/ Manual*1

Plata

acceptam carduri de Credit ,TT remitențe, Western Union, MoneyGram și alte metode de plată.Dacă aveți dificultăți în efectuarea plății ,vă rugăm să ne contactați pentru ajutor

Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Noi nu avem nici taxe în țările de destinație.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Transport

Magazinul nostru promitem că vom trimite comenzi de probă în 48-72 de ore.(Cu excepția Sărbătorilor legale) după confirmarea de cumpărători de plată pentru comenzile în Vilatudor.ro.(Vilatudor.ro platforma, de obicei, trebuie să ia aprox 48 de ore pentru a auditului plata)

La 72 de Ore regula este aplicabilă numai pentru comenzi mici.Comenzi mai mari și amestecate comenzi va dura mai mult timp să se pregătească produse și, prin urmare, nu este de acoperire în conformitate cu această regulă.

Noi, de obicei livra produsele prin China Post Air Mail,HongKong Post Air Mail,Singapore Post,Swiss Post ,etc. Care durează între 15 și 39 de zile lucrătoare pentru a ajunge la locația dumneavoastră.

Dacă un singur produs cantareste mai mult de 2 kg, vom folosi comercial de livrare prin curier (DHL,Fedex,TNT,UPS,EMS,etc) POS malaysia , că nu au de urmărire mesaj.

Despre vamal declara

Dacă alegeți pentru a trimite prin China Post Air mail : cantitatea Totală de China Post Air Mail în mod implicit 7 dolari .

Dacă alegeți să trimiteți prin express (DHL , TNT , Fedex , UPS , DPEX ) , EMS , 139 Pachet ECONOMIC , China Post Air Parcel , vom declara real prețul total al produsului (nu include taxa de transport maritim ).

Sfaturi:Când valoarea totală a mărfurilor pentru a declara mai mult de 550 de dolari , va vom anunta să plătească 33 de dolari în taxe vamale .

Dacă aveți orice suplimentare necesită vă rugăm să contactați cu noi .

Feedback-ul

Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ.

Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a slove probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 20cm x 20cm (11.02in x 7.87in x 7.87in)
Numărul De Model xqh653gf
Presiune Pompa (Bari) -
Materialul Carcasei PP PLASTIC
Caracteristică De Dimensiuni Mici
Tensiune (V) 220-240V
Putere (W) 300W
Tipul De Cafea Americano
Nume De Brand JIQI
certificare CE

Produse similare