Hodisytian Noua Moda Femei Lenjerie Pantaloni De Vara Subtiri Stil Creion Pantaloni Slim Pantaloni Casual Pantaloni Harem Bomboane De Culoare Plus Dimensiune

79.33lei

Adauga la lista dorintelor

Funduri

Descriere produs


Vă rog să observați: * dimensiunea de informare va avea discrepanță aproximativ 1-3 cm din cauza mână de măsurare. * Culoarea din imagine va avea un pic de aberatiile cromatice din cauza diferitelor monitoare de calculator. * Pentru cumpărători ruși, potrivit ajustat poștale politică din Rusia, numele destinatarului trebuie să fie numele complet. * Elementele sunt din Asia dimensiuni, aproximativ 1-2 dimensiuni mai mici decât NOI dimensiuni, astfel încât asigurați-vă că ați bifat urmatoarele marimi înainte de a cumpăra * Alege dimensiuni mai mari dacă dimensiunea sunt aceleași ca și plat de măsurare Dimensiunea diagramă. marimi Produs Arată Fabrica Noastră

Vă rugăm să se Uite La Dimensiunea Diagramă cu Atenție,Aceasta Este Dimensiunea Asia,Deci,nu Lăsați Feedback-ul Rău Pentru O Dimensiune Mică

Pachete

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Transport

Atenție, Vă Rog! suntem internaționale vânzător din China continentală. Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face despre 15să 25 de zile lucrătoare pentru livrare. Dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale,vă rugăm să ne contactați. vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.

NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare ! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa.

Politica De Returnare

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii. va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul. Dar cumpărătorul ar trebui să plătească pentru returnare.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc! :) Dacă nu sunt mulțumiți de produse și servicii,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negative și neutre și feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vă mulțumesc! :)

Despre noi

Firma noastra este situat în Guangzhou, Guangdong, cunoscut sub numele De "Mărfuri Paradis pentru Cumpărători".

În prezent,Aderarea la filosofia de afaceri "client în primul rând, merge înainte" și principiul "primul client".Calitate superioară și Prețuri Rezonabile sunt principalele noastre avantaje, ceea ce face produsele noastre mai competitive pe piața internațională.

Contactati-ne

Timpul nostru de Lucru: 8:30 la 22:30 PM ( China HK timp) vă Rugăm să ne trimiteți un mesaj, daca nu suntem online.

Orice întrebare a salutat, Ne-ar răspunde cât de repede putem.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Nume De Brand Hodisytian
Grosime Midweight
Se Potrivesc De Tip Regulat
Stil De Culoare Culoare Naturala
Model Tip Solid
Tipul De Talie Mid
Tesatura Tip Postav
Tip De Închidere Talie Elastic
Lungime Ankle-Length Pants
Gen Femei
Material Lenjerie De Pat,Poliester,Bumbac
Dimensiune M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
Decor Plisate,Buzunare
Fata Stil Apartament
Numărul De Model 1688-5
Stil Casual
Pantaloni Stil Pantaloni De Creion
Tip De Element Codrin

Produse similare