Masina Camion Aer Pneu Presiune de Umflare Ecartament Auto Motociclete Pistol cu Furtun Flexibil S08 Picătură navă

35.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Sperăm să ai o placuta de shopping, multumesc pentru venirea ta.

Principalele Caracteristici: - Multifunctional anvelope pneumatice include o prindere pistol pistolul, inchidere chuck și manometru anvelope. - Fabricat din aliaj de zinc, durabil și practic. - Se poate conecta cu pompa de aer, praf de purjare pentru motorul vehiculului. - Clip-on design permite hands-free chuck utilizare. - Aer-aerisire comutatorul, pentru a regla presiunea aerului atunci când presiunea în anvelope este prea mare. - 33cm furtun de cauciuc, se poate ajunge în jurul valorii de colțuri, convenabil de a folosi. - Potrivit pentru motociclete, automobile și așa mai departe. - Domeniu de măsurare: 0 - 220 PSI, 0 - 16 BAR.

Instrucțiuni de utilizare: 1, Deschide anvelope capacul supapei 2, apăsați presiunea în anvelope ceas trahee din clip, de redresare în anvelope gura valve, dreptul de prindere clip card, și apoi eliberați clema. Notă: este recomandat să țineți o mână cu o mână pentru a ajuta, astfel încât să nu scurgeri. 3, manometru anvelope va arăta presiunea în anvelope. Cercul negru fontului este kilogram de centimetri pătrați, inel exterior font roșu este lira centimetru pătrat. 4, dacă presiunea în anvelope nu este suficient, vă rugăm să adăugați gaz. Dacă presiunea în anvelope este prea mare, apăsați butonul de eliberare, cu reglare fină a presiunii. 5, măsurarea este finalizată, țineți apăsat clipul, apăsați valva de eliberare a barometrului pointer la zero, răsuciți anvelope capacul supapei.

Aliaj de Zinc Shouban arma corp, solid și durabil, Aplicabile întreprinderilor mici și mijlocii, autoutilitare, motociclete, masini. Vehiculul cu anvelope gonflabile, dezumflat și presiune funcția de detectare a datelor de Măsurare, intuitiv, rapid, unitate de conversie, PSI, BAR, Nici pachetul de vânzare cu amănuntul Note: - Când se măsoară presiunea aerului în anvelope, anvelopa trebuie să în răcire condiție.

Tip: Portabil

Produs Dimensiune: Vezi poza

Notă: vă Rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

Pachetul include: 1 x Masina de Presiunea Aerului în Anvelope Pneumatice Ecartament

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.36kg (0.79lb.)
Max Gama De Măsurare 49 PSI & Sub
Diametru Cadran 1.9 Inci & Sub
Nume De Brand OOTDTY
Tip Display Analog

Produse similare