JIALINZEYI Imagine Reală spaghete curea Nud în dantelă Flori Organza Rochii de Mireasa tren lung arabă rochie de mireasa 2017

1 029.45lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Când ai de gând să cumpăr o rochie de la noi,vă rugăm să citiți clar ca mai jos

1. Vă rugăm să verificați dimensiunea Bust , Talie , Șold Dimensiune , înălțime Natural cu dimensiuni standard,și dacă nu sunteți sigur de dimensiunea, atunci vă rugăm să ne scrieți, vă mulțumesc;

2. Acest Preț este de dimensiuni standard , nu pentru personalizat-a făcut, deci, dacă doriți să personalizat rochie, atunci vă rugăm să ne de contract, mulțumesc;

4. De asemenea, putem oferi cele mai bune servicii de calitate, asa ca alege-ne,dreptul dvs. de a alege

5. Acest pret este doar pentru dimensiunea standard,vă rugăm să rețineți,vă mulțumesc

6.Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpara

Suntem un profesionist de nunta rochie de fabrica, putem face orice design de rochie de mireasa, rochie de mireasa, Rochie de mireasa pentru tine, dacă-mi dai poza.Toate în toate, Suntem de așteptare pentru dvs. se alăture.

Va dura 20-25 de zile lucrătoare pentru a adapta rochii de profesionist dres smaker. De asemenea, va dura aproximativ 5-7 zile lucrătoare pentru pachetele turistice de la facilitățile noastre la destinație.

Dacă aveți orice întrebări, sugestii sau comentarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom fi mai mult decât fericit să vă ajute! Sper că vă veți bucura de ele!

Ghid De Cumparatori

(1)vă Rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție. După ce plătești pentru mine ,te rog spune-mi exact de măsurare în 24 de ore , astfel încât să puteți primi rochia de repede !Dacă aveți nevoie de orice altă culoare sau cerințe speciale, vă rugăm să contactați-mă prin E-mail.

(2) Culoarea poate varia între diferite CRT și LCD ecrane.

Informații dimensiune

Dimensiunea standard bazat pe dimensiunea de masă, dacă doriți să faceți o comandă de servicii,Cele de mai jos este doar un ghid. Vă recomandăm că ori de câte ori este posibil veți obține o calificare croitoreasă pentru a măsura dimensiunea rochie. Mereu altcineva pentru a face măsurătorile pentru tine: măsurarea vă va oferi numere inexacte și ar putea duce la dezamăgire. Măsura cu lenjerie similare cu cele pe care le va purta cu rochia ta; nu măsoară peste alte haine.

Informațiile de culoare

Puteți alege culoarea ta preferata de rochie de culoarea noastră masă. Dacă nu aveți nici o culoare vă place, vă rugăm să ne oferi imaginea de referință, vom alege cea mai închisă culoare de material pentru a face rochia ta.

Notă

A: nu Există nici un fel de frunze din lume,nu putem garanta rochie la fel ca imagine, Rochia Poate Fi Făcut în Custom Size,Culoare, Design.Vă rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare,și măsoară-te cu atenție.

B: De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

C. rochie de mireasa nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini). Licitatia este pentru rochie numai!!!

Plata

O:Escrow este securizată GRATUITĂ de servicii de plată care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile. Acest serviciu asigură că plata este eliberat de către furnizor numai după ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii.

B: Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

Transport și predarea

O:EMS shipping timp de aproximativ 5-7 zile.EMS este puterea în țară, cum ar fi statele UNITE ale americii,Canada,Australia,Singapore,marea BRITANIE,Franța,Olanda,Suedia,Germania,Japonia,Fenland,Grecia.Dacă nu vă aflați în aceste țări, ar fi bine să alegeți o altă navă a companiei.

B: TNT sau DHL este puterea cea mai mare din țară peste tot în lume, dar costul de transport maritim ar fi un pic mai mare decât EMS. Timp de transport maritim, de obicei, aproximativ 3-5 zile lucratoare.

FAQ

1. Cât timp poate dura pentru pregătirea rochie de după cumpărare/comanda?

- Este nevoie de aproximativ 20-25 de zile pentru rochie pregătirea, după plată și ordine de Informații(rochie de culoare,dimensiune, alte cerințe) a primit.

2. Cât de mult costă pentru vamă/impozit?

-Ca pentru taxe vamale, depinde personalizate de birou în țara dumneavoastră. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe sau impozite percepute de către țara lor. Când am expediat coletul, vom imprima un "CADOU" ont a pachetului, posibilitatea de taxele vamale este rar.

3. Dacă nu-mi place rochia, sau nu mi se potrivesc după ce a primit, pot să mă întorc înapoi?

-vom accepta politica de returnare, numai din cauza unor probleme de calitate. cum ar fi culoarea-size problema, particularizează rochie nu sunt disponibile pentru politica de returnare.

Politica De Returnare

1). Trebuie să ne contactați în termen de 3 zile (72 de ore) de la primirea de rochia ta(es). Vă rugăm să precizați problema de bunurile primite și motivul pentru retur.

2) Element(e) trebuie să fie returnate în starea inițială, fără semne de uzură, rupere, sau la mirosuri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 4cm x 8cm x 8cm (1.57in x 3.15in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Rochie De Mireasa Tesatura organza
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Maneca Stil Regulat
Nume De Brand JIALINZEYI
Imagini Reale Da
Tren Curtea De Tren
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W
Element De Moda Vintage
Decor Ștrasuri Din Mărgele,Dantelă
Numărul De Model LY300
Tipul De Imagine Imagini Reale
Decolteu Dantelate
Built-in Sutien Da
Design Spate Fermoar
Silueta O-Linie
Talia Naturale
Pentru Femeile Gravide Da
Tip De Element Rochii De Mireasa

Produse similare