Încărcat de către Marcus Eddie close-up strada nr trucuri carte de magie produse jucarii / transport gratuit cutie goală apar punte card

32.22lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Acum !!! 3pcs pentru 10%reducere !!! DESCRIERE

"Cea mai bună punte de producție acolo."

1. Arată o cutie goală.

2. Produce ONU ÎNTREG PACHET DE CĂRȚI

3. Unghi-dovada, și ușor de a face!

Încărcat este o modalitate revoluționară de a produce onu întreg pachet de cărți de joc dintr-o cutie goală. E super ușor de a face, și este complet unghi-dovada.

"Ce modalitate mai bună de a produce o punte invizibilă, decât cu Încărcate!!" -Marcus Eddie

PROFESIONIȘTI: Utilizarea Încărcat ca un deschizator, și veți avea fălcile lor agățat deschis chiar înainte de a face primul "oficial" truc.

includ truc și de instruire on-line îmi pare Rău ,Acum China Personalizate de control de securitate nu poate trece DVD-ul,asa ca acum nu putem posta DVD străine, vă va oferi instrucțiuni on-line Shipping & Handling: Ordinele sunt, de obicei, expediate în termen de 1-7 zile lucratoare de la confirmarea plății. Economice e-mail de aer foarte împrumutat și poate pierdut prin poștă ,dacă îți pasă , nu-l livia China Post Airmail sau Vilatudor.ro Standard de Transport maritim. Aceasta va dura aproximativ 10-60 de zile pentru a ajunge, în funcție de locația dumneavoastră. Real timp de tranzit poate varia și este cel mai bun estimat, dar nu sunt garantate. Dacă nu se poate obține postul după 60 de zile din ziua în care ne-a trimis la tine ,poti deschide disputa va rambursare completă pentru tine(cu excepția economice air mail). Te rog, crede-ne, noi va oferim cele mai bune servicii cu atitudine sinceră. Cumpărătorii trebuie să plătească costul de Transport maritim din nou pentru reshipping element (cu excepția greșit cumpărător adresa este scris de către noi) Memento Blând: vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați onu FEEDBACK-ul POZITIV ȘI TOATE de CINCI STELE RATA dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Și suntem fericiți să vă las onu feedback-ul pozitiv prea! Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,vă RUGĂM să ne contactați în primul rând și vom răspunde la problemele tale, cât mai curând posibil! Feedback-uri pozitive, dar și Toate de Cinci Stele Rata sunt foarte importante pentru noi, vă rugăm să contactați noastre de a rezolva problema înainte de a tine ne neutru sau negativ, feedback-uri. Întotdeauna putem rezolva orice problemă într-un mod amiabil și în special. Multumesc!!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 1cm (5.91in x 5.91in x 0.39in)
Este Instrucțiuni Inclus Da
Categorii
Tip card
Greutate (kg)
Avertizare include gimmick și de instruire on-line
Performanța Forma Street Magic
Material Hârtie
Caracteristici Incepator,Strada,Profesional,Ușor De A Face
Dimensiuni
Cod Produs
Numărul De Model include gimmick și de instruire on-line
Nume De Brand Hexaedre Magic
Dimensiune One Size
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă 8-11 Ani,12-15 Ani,Adulti
Locul de Origine Beijing, China (Continentală)

Produse similare