Set de 4 latex Natural 41 "Putere Benzile de Rezistență de Fitness de Mers pe jos de Powerlifting Trage Consolida Muschii

177.39lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Set de 4 latex Natural 41 "Putere Benzile de Rezistență de Fitness de Mers pe jos de Powerlifting Trage Consolida Muschii

Circuit închis de proiectare a acestui apartament trupa se potrivește confortabil în jurul valorii de partea superioară sau inferioară a picioarelor, așa că mușchii din șolduri și picioare. O mizerie de pulbere. designul Fit-Bucla inutile pentru a lega.

lungimea este de 41 ", iar circumferinta este de 82" care este mai mult decât alte trupe. și această buclă este mai mare decât cele mai multe alte trupe pentru confort. mare pentru Exerciții de Jos a Corpului.

Fabricat din 100% Pur din Latex de Cauciuc, aceste grupuri de putere sunt similare cu Woody trupa și este mult folosit ca Cross Fit Asistat trage de curea. de asemenea, popularizat ca powerlifting benzi, aceste trupe grele sunt adesea folosite în combinație cu greutăți libere să ofere în mod natural creșterea nivele de rezistenta; atașați benzile de greutate baruri, banci pentru un plus de rezistență în timpul ascensoare și explozive exerciții. aplicabile pentru utilizarea cu sau fără greutăți.

și exerciții care implică abdomen, gambe, quad-uri, mușchii ischiogambieri. este folosit pentru a asigura intensitatea unui antrenament fără adăugarea de greutăți suplimentare la un bar. pentru mai puternic constructor de organism, ei vor adăuga semnificativ puterea de a biceps și triceps exercitii. crește rezistența medie la maxim de întindere prin circulare trupa a de 2,5 ori lungimea sa inițială sau combina cu bricheta benzi pentru un plus de emoție.

roșu

Gama de putere: 15-25LBS

Lungime: 104cm

circumferinta: 208cm

latime: 1.3 cm

grosime: 4.5 mm

negru

Gama de putere: 25-50lbs

Lungime: 104cm

circumferinta: 208cm

latime: 2.2 cm

grosime: 4.5 mm

violet

Gama de putere: 50-75lbs

Lungime: 104cm

circumferinta: 208cm

latime: 3.2 cm

grosime: 4.5 mm

verde

Gama de putere: 100-120lbs

Lungime: 104cm

circumferinta: 208cm

lățime: 4.4 cm

grosime: 4.5 mm

Pachetul Inclus:

1 x negru banda de putere

1 x putere violet trupa

1 x verde banda de putere

1 x roșu de putere tie

Notă:

Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea allowederror este de +/- 1-3 cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.948kg (2.09lb.)
Numele Departamentului Bărbați
Funcția Corpul
Nume De Brand MUMIAN
Numărul De Model ODP
Cerere banda de putere

Produse similare