New sosire!1.4 L Auto De Lichid De Frână, Schimb De Ulei Instrument De Schimb Pompa De Ulei De Aerisire Gol Schimb Drenat Kit Echipamente Instrument

49.09lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1,4 Litri ,Auto Lichid De Frână, Schimb De Ulei Instrument De Schimb

Descriere :

Acest produs este un brand nou set de înlocuire de ulei instrument pentru a înlocui lichidul de frână/ulei in pompa principală sau sub pompa de masini, care de obicei este nevoie de două persoane pentru a lucra împreună: o persoană pașii pe frână și o altă persoană colectează deșeurile de ulei. Este o consumatoare de timp și proces epuizant. În plus, dacă doi oameni nu se coordoneze bine, cel de pe masina pot obține murdar de ulei colorate pe podea. Acest instrument rezolvă aceste probleme perfect. Cu ajutorul nostru instrument, o persoană poate termina înlocuirea muncă fără ulei murdar colorate pe podea. Caracteristici : -Ușor de operat, o persoană poate termina lichidului de frână înlocuirea muncă. -Fără ulei murdar colorate pe podea. -Abandonarea tradiționale obositoare și plictisitoare ulei înlocuind metoda. -Universal funcționează pentru autoturisme, camioane și inginerie vehicul. Cum să utilizați: 1. Ia murdare lichidului de frână din rezervor; 2. A pus în noi fluid din spate; 3. Începe mașină și conectați furtunul dintre echipament și de frână branch pompă; 4. Răsuciți șurubul să fie liber,dar nu complet.Apoi deschideți supapa pentru a începe sifonarea lichid.Vă rugăm să opriți robinetul după înșurubarea cand se termina. 5. Instrumentul nostru se potrivesc pentru masini universale,puteți utiliza cioc conic, care este oferit în pachet a evita scurgeri de aer; 6. Vă rugăm să ridicați instrumentul de pe pompa de frână pentru a se asigura că funcționează corect.

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard,Western Union, Qiwi și transfer bancar. Dacă aveți nevoie pentru a plăti prin PayPal,va rugam sa ne contactati.

1. Noi nu sunt livrate la P. O. Box, pls nu ne lăsați valid, adresa și codul poștal. De telefon Valid, Nr. este, de asemenea, a solicitat și important pentru transportul maritim. 2.Transport gratuit nu include taxa și de la distanță, taxă. Vă rugăm să verificați cu dvs. Vamale primele 3.Toate pachetele pentru livrare în Rusia nevoie de numele complet 1.Vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul atunci când primiți pachetul. 2.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, vom răspunde la prima dată. Te rog nu deschide disputa.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Caracteristică Specială Auto Lichid De Frână, Schimb De Ulei Instrument De Schimb
Articol Greutate 0.5kg
Tip De Material Plastic
Tip De Element Motorul De Îngrijire
Articol Diametru 0cm
Element De Lungime 25cm
Lățime Produs 15cm
Caracteristici Speciale Auto Lichid De Frână, Schimb De Ulei Instrument De Schimb
Nume De Brand Alex
Numele Modelului FSC-201
Înălțime Element 10cm

Produse similare