În Stoc Nou de Sosire Rochie de Bal Flori fete Jupon 2-cercuri Scuipat Sub fusta pentru copil fustă nunta accesorii

53.29lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul meu

Salut Prieten Drag!

Vă rugăm să furnizați receptorului

, vă rugăm să confirmați corect numele complet atunci când ai pus nume de transport maritim. Personalul de livrare nevoie de ea pentru a garanta o livrare de succes.

În plus, clienții ar trebui să plătească taxe vamale, dacă există o taxă taxă .De asemenea, vă rugăm să nu vă faceți griji, vom încerca noastre cele mai bune pentru nava cu o mai mică valoare declarată! Dar încă mai există.

Toate rochie poate fi personalizat, gratuit , atât .atunci când plasați comanda, vă rugăm să trimiteți detalii dimensiuni de la noi prin Vilatudor.ro mesaj , vom încerca noastre cele mai bune pentru a face rochia mai montat.

Dacă aveți nevoie de ea urgent,vă Rugăm să contactați-mă atunci când comanda . Sper că te pot ajuta să ajungi la timp .

1. lăsați mesaj în următoarele condiții: vrei personalizat dimensiune și culoare; spune-ne exact data ai nevoie de rochie; au alte cereri în detalii rochie

2. dacă doriți aceeași culoare ca imagine, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a spune.

3. Rochia de mireasa nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini). Licitatia este pentru o rochie numai!

4. Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră. Pentru a trimite un e-mail, Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore. sau vă Rugăm să folosiți TradeManager contactați-mă.

5.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online. Vă rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție.

Instrucțiuni de măsurare se Potrivesc este mult mai important pentru o rochie de mireasă decât de obicei haine. Amintiți-vă, o măsură adecvată este parte esențială pentru un satisfăcătoare personalizat-a făcut proces. Vă rugăm să faceți clic pe fiecare imagine pentru a obține mai multe informații despre instrucțiuni de măsurare.

Daca vrei Custom-made dimensiune , vă rugăm să măsurați dimensiunea

1. Full Bust: _____CM. (Mai bine ai pune pe un sutien, care va purta în timpul nunta)

2. Talie: _____CM. (Aceasta este cea mai mică parte a taliei)

3. Șold: _____CM. (Aceasta este cea mai mare parte a solduri, peste șoldului)

4. Umăr la umăr: _____Cm

5. (Talie la Picioare cu toc ) : ____cm

6. (Umăr la Talie): ____cm

7. (Umăr la picioare în pantofi) : ____cm

8. (Umăr la Picioare, fără pantofi) : ___cm

9. Rochie de culoare = ____( imaginile color sau alege din paletarul de culori )

și spune-mi înapoi: fermoar sau dantela-up închis

Dacă rochia are curea sau maneca,încă mai avem nevoie de alte dimensiuni:(dacă nu știți cum să măsoare vă rugăm să contactați

(10)Armseye:_

(11)Umăr la Bust:__

(12)Biceps:__

Paletarul De Culori

Politica de returnare Pentru Dimensiunea: Toate modelele noastre sunt concepute de către CAD,apoi imprimați,deci nu avem probleme de dimensiuni,atâta timp cât vă măsurați corect.Deci, nu se accepta retur pentru orice dimensiune de problemă. Pentru Culoare: Există o mică diferență între rochie și fotografie,deci pls permite mică diferență. Pentru o Calitate: Dacă există vreo problemă de calitate,ca petele,rupt,vom accepta retur și va returna toți banii. Realizate cu cele mai grave atitudine, fiecare rochie întruchipează toate echipele profesioniste eforturi meticuloase. Deoarece această rochii nu sunt bunuri comune și fiecare dintre ele este adaptat pentru nevoile specifice ale clientului, așa că nu acceptăm orice motive se întoarce cu excepția grave defecte de calitate și de a fi nu este cel comandat , multumesc pentru intelegere. Cu toate acestea, luând în considerare diverși factori, oferim gratuit pe durata de viață de serviciu în modificarea dimensiunii și detalii, dar au nevoie clientul pentru a suporta și înapoi de transport de marfă de rochie. Multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.37kg (0.82lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Material Acetat
fustă pentru rochie de mireasa accesorii de nunta
enaguas anagua de noiva
Technics Croșetate
vestido de noiva anagua
enaguas novia nunta crinolina
Tip De Element Fustă
rockabilly petticoa saias
Numele Departamentului Copii
culoare Alb
Nume De Brand Gardlilac
jupon nunta fustă
enagua halat fille
vestido longo fusta cerc
3 Cercuri fustă Combinezoane
Numărul De Model P01

Produse similare