(Nava de RU)LIECTROUX Aspirator Robot X5-umede&uscat hartă WIFI Navigare de Control Rezervor de Apă Lionbattery la distanță filtru HEPA

918.18lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nume produs: Robot Multifunctional Aspirator cu Rezervor de Apă și wifi app de control (Umed și Uscat Colector)

Articol Nr.: X5

1. Avansate de localizare sistem de curățare susținut de grupuri de senzori infraroșu, giroscop și traductoare de accelerație

2. Super eficient mod de curățare

3. Nivel de zgomot redus în 60DB

4. Built-in rezervor de apă de pe coșul de praf, perfect pentru mopul umed

5. Timp de viata baterie cu litiu

6. Wifi control

7. Mare de praf bin

8. De înaltă eficientă de curățare perii de Curățare Automată, Programarea în Timp Wifi de control (Facultativ) Localizare curățare Umedă Colector

Caracteristici:

X5 este un scop mai mare aspirator robot, care are două separate de praf compartimente, unul cu aspiratorul, celălalt cu built-in rezervor de apă, mai mare built-in rezervor de apa de 300 ml capacitate.

Ea are, de asemenea, sfârșitul mai mare sistem de localizare a dat seama de giroscop, grupuri de top end infraroșu, senzori și traductoare de accelerație.

APP de control

Pentru a porni, opri, amintiți-robot de curat, în orice moment, oriunde în lume, atâta timp cât există internet.

Mai multe moduri de curățare

Ca cele mai multe dintre Lilin anterioare aspiratoare robot, se poate curata diferite tipuri de pardoseli în moduri de zig-zag, auto, marginea de curățare, de curățare la fața locului.

Dar X5 se comporta mai bine atunci când faci zig-zag curățarea după utilizarea INFRA-GIROSCOP integrat lozalization tehnologie.

Rezervor de apă

Mare built-in rezervor de apă de pe cutie de praf, cu o capacitate de 300 ml, finisaje de 150-200 mp umed colector fără reumplerea de apă.

Praf bin

Schimbătoare de praf bin pentru curatare uscata.

Mare Ecran cu LED-uri

Cu ecran cu LED-uri pentru a afișa ora, starea de lucru, coduri de eroare, starea bateriei, și a înființat programul de lucru.

Sistem de planificare de zi cu zi

Puteți configura programele de curățare, de luni până duminică, pur și simplu prin configurarea de la distanță de control. Se execută după cum doriți și reîncarcă atunci când puterea este scăzut.

Încărcare Automată

Se poate găsi auto stație de încărcare rapidă și sarcina în sine complet în trei ore.

Mare rezervor de apă și mopul

Ea are cel mai mare rezervor de apă de 330 de ml, ceea ce este suficient pentru 2 ore umed colector. Super micro-tesatura pânză este bună în curățarea grele de murdărie și de ușor pentru a fi spălate.

Anti-cliff senzori pentru a proteja robot bine

Cu o serie de înaltă precizie senzori infraroșu, aceasta nu va scadea pe etape mai mari de 5 cm, în timp ce cele mai multe aspiratoare robot vor lăsa în pace dacă pașii sunt mai puțin de 8 cm.

Mai mult timp de lucru

2600mAh baterie litiu-ion baterie pack sprijină X5 muncă pentru peste 2 ore după fiecare încărcare. Uneori se poate lucra peste 2 ore, dacă nu există nici un covor. Cu toate acestea, numai 3 ore de încărcare să-l recupereze.

Note: 1. În scopul de a lăsa pachetul trece cumpărătorului obiceiurile locale fără probleme, vom declara ca element USD75.00/pc, și spune "Cadou numai, fără valoare comercială". Dacă aveți nevoie de întreaga valoare sau altă valoare listate pe Factura Comercială, vă rugăm să ne sfătuiască atunci când vă cumpărați. 2. În imagine, fișa de alimentare este NE-tip, dar de fapt nu plug-in este de tip UE, care este de două pin, de forma rotunda, cu AC 100-240V tensiune de intrare, și 50/60HZ frecvență. Dacă sunteți cumpărător din Australia, Noua Zeelandă etc. țările care folosesc Australian tip plug, va vom trimite un UE la Australian adaptor pentru fiecare bucată de robot împreună cu pachetul. Dacă sunteți cumpărător din Statele Unite ale americii, Canada etc., țări care folosesc Americane de tip plug, va vom trimite un UE American adaptor pentru fiecare bucată de robot împreună cu pachetul. Dacă sunteți cumpărător din Marea Britanie, Malaezia, Singapore etc. țările care folosesc Britanic de tip plug, va vom trimite un UE să Britanic adaptor pentru fiecare bucată de robot împreună cu pachetul. 3. Limba de manual de utilizare este în limba engleză. Dacă aveți nevoie de limba rusă manual de utilizare, vă rugăm să ne contactați, vă vom trimite rusă manual de utilizare în format PDF prin e-mail. 4. Coletul va veni cu baterii pentru control de la distanță,cumpărătorul trebuie să cumpere două baterii AAA pentru telecomanda de la cumpărător pe piața locală. vă rugăm să confirmați că puteți accepta mai sus înainte de a cumpăra. 5.Dacă sunt trimise de la depozit de peste mări, este logo-ul de LIECTROUX imprimate pe robot; Dacă sunt trimise la depozit China, nu există nici logo-ul de LIECTROUX imprimate pe robot. Dar timpul ocupat sezon și un moment special, putem stoc niște roboți fără LIECTROUX logo-ul de la depozit de peste mări. Deci nu putem asigurați-vă că robotul livrat la tine este cu LIECTROUX logo-ul. Ce putem asigurați-vă că este toate roboți vândute în acest magazin și livrate la tine sunt facute de LIECTROUX companiei. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra. 6. Dacă alegeți IML, uneori, ne va face transportul de Ponei, rusă Post, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra. 7. Dacă alegeți PONEI, uneori, ne va face livrarea către IML, rusă Post, în funcție de situația reală. Vă rugăm să confirmați că puteți accepta acest lucru înainte de a cumpăra.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 59cm x 14cm x 41cm (23.23in x 5.51in x 16.14in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 5.8kg (12.79lb.)
Sac Sau Fără Sac Fără sac
Special Duza De Aspiratie Curat De Praf Ciclon De Colectare Duza
WIFI APP de Control Da
Tensiune (V) 14.8 V
Nume De Brand LIECTROUX
Curățarea Traseului Planificate Tip
rezervor de Apă detașabil Da
Tip De Produs Aspiratoare Robot
Inerțiale De Navigație Da
Instalare Robot
lada de gunoi capacitate 0,6 L
Dublu perie laterală Dublu
Zig-zag Da
V forma Centrală Perii disponibil
Funcția Mopul & Zdrobitoare & De Aspirație Tip
LCD Da
De Viață A Bateriei 1 oră și 30 de minute
certificare CE,EMC,RoHS,GS,CB
spălare umed uscat colector disponibil
Control De La Distanță Da
Tip Ultra Fin Filtru De Aer
Praf De Stocare De Tip De Praf Ciclon Găleată/Cutie De Praf
Numărul De Model X5
Putere (W) 22w
Lungime cablu (m) >10 metri
Dimensiune(mm) 320 mm*88mm
Capacitatea Bateriei 2600MAH baterie Litiu-ion
Calendarul De Rezervare Da
auto-incarcare disponibil

Produse similare