6 lumini, 6V serie de LED-uri, de a evidenția obiectiv bar, Konka, TV LCD KDL48JT618A general schimba lampa de striptease, 36V

175.54lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


10buc 6 lumini, 6V serie de LED-uri, de a evidenția obiectiv bar, Konka, TV LCD KDL48JT618A 35018539 general schimba lampa de striptease, 36V

Caietul de sarcini:

100% Brand Nou, de calitate Excelentă;

Lungime: 442mm*

Tensiune: 6V fiecare lămpi

LED CANTITATE: 6 buc cu obiectiv

Transport gratuit

Viteza post 3-7 bussiness zile vă Rugăm să confirmați taxa cu mine inainte de a cumpara

Politica de retur:Noi oferim un serviciu gratuit de 30 de ZILE de GARANȚIE pentru acest produs. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate. Vă rugăm să Rețineți: Noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare sau ca urmare a daunelor de apă. Ar trebui să se întoarce fi necesare: Pasul 1 Contactati-ne prin intermediul centrului de mesaje Pasul 2 Furnizeze cât mai multe detalii despre problema pe care o aveți Pasul 3 Autorizația de a returna produsul va fi emis Pasul 4 Returna produsul pentru a convenit schimb sau de restituire *Toate costurile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Feedback-ul si Contactati-ma

Dacă aveți instrucțiuni speciale pentru comanda dvs., cum ar fi instrucțiunile de transport și cadouri de ordine, vă rugăm să ne contactați, și suntem fericiți să vă ajutăm ! Dacă aveți orice alte întrebări despre oricare dintre produsele noastre, vă rugăm să\\\\\\\\\\\\\\'t ezitati sa ne contactati. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Orice probleme ați întâmpinat vă rugăm să ne contactați pentru decontare. Vă asigur că vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 20cm x 5cm (19.69in x 7.87in x 1.97in)
Tip LED backlight benzi
Numărul De Model
Pachet Da
Produse De Stare Stoc
Lungime 442mm
Nume De Brand UNIMASOW
LED QTY 1bucată=6LED

Produse similare