DC12-24V;de Înaltă Calitate 24-Cheie Telecomandă IR Senzor Inteligent de Lumină și de Timp Controlate Controler pentru benzi cu led-uri lumina

68.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere Produs:

Controlerul este adoptat 8 digital tub pentru a arăta modurile de timp și de muncă. Se adoptă PWM dimmer electric.Se potrivește precis ceas clip care poate controla luminozitatea și întunericul de lumină în funcție de timp .Atunci când este prezent timp este aceeași ca a prezis timp , lumina se va schimba ca anterior luminozitate. Puteți seta 5 scene pe parcursul celor 24 de ore într-o zi. De senzor opțional, operatorul poate autocatalytically regla intensitatea luminii în funcție de luminozitate și întuneric mediului linia optică.Controlerul poate fi folosit pentru cel normal.Controlerul funcționează prin telecomanda cu infraroșu, și să opereze cu ușurință.

Model number: JM-LK-TIMP

Produse nume:Senzor Inteligent de Lumină și de Timp Controlate de Controller

● Tensiune de alimentare:DC12~24V

● Ieșire:3 circuit

● Curent de ieșire de: 4A/ch

● controler dimensiune: L122xW71×H25mm

● pachetul dimensiune: L135×W80 X H55mm

● Net greutate: 180g

● Brut greutate: 210g

● Static consumul de: 10M

● Momentul abaterii: dimensiunea Externă :

Descriere conexiune:

Putere de intrare interfață(port 1):

Adopta 5.5x2.1mm DC conector, scaun

Putere de intrare interfață (port2):

Adopta conector, scaun cu șurub.

Receptor infraroșu și de interfață senzor de lumina soclu:

Adopta built-in receptor infraroșu, de exterior senzor de lumină

Încărcare interfață de ieșire:

Adopta conector, scaun cu șurub

Direcția de utilizare:

Set de timp

Controlerul este introdus ora exactă cip de control.Se poate lucra cu precizie când setați ora. Înainte de setarea de timp ar trebui să referent ora locală.După setare, operatorul poate restaura în mod automat,și cu puterea pe funcția de memorie.

1.când controlerul este pornit, apăsați tasta de Timp stabilit o dată,digital tub va fi flash.Stânga 2 număr de ore, dreapta 2 numărul minute .dacă numărul este intermitent că acest parametru nu poate fi modificat prin cheia de plus și minus.

2.Schimba parametrii deși cheie de plus și minus

pentru a face timpul este același ca în prezent.(Ai avut mai bine 1 minut mai repede decât timpul prezent , pentru că ai nevoie de timp pentru a stabili ceilalți parametri)

3.Când setați ei bine,press a key "Time set" din nou.stralucind digital tub va fi schimbat la 2 număr de ore.

4.Modificați parametrul de cheia de plus și minus,

5.pentru a face numărul este același ca și la ora actuală.

6.După setare oră și minut,apăsați tasta de pornire pentru a restaura datele. Digital tub va fi modul de așteptare atunci când ați stabilit.Dreptul 5 numărul de digital dedicat timpul. Timpul începe să lucreze după setare oră și minut, cea de-a doua pornește de la 0.

Timp funcție de control:

Timp funcția de control este similar cu funcția de ceas. Atunci când timpul de prezent și de timp stabilit sunt la fel, sistemul de comandă va modifica luminozitatea așa cum ați stabilit. Atunci când taie puterea, aceste date nu vor fi pierdute.

În timp, modul de control, digital tub de ultima stânga este 2 care arată că operatorul este sub control în timp și modul se va schimba lumina în funcție de timp. Dacă numărul nu este 2, aveți posibilitatea să apăsați tasta pentru a schimba pentru a fi 2.Operatorul poate seta 5 scene, fiecare scenă este inclusiv 2 părți ale parametrilor:timp și luminozitate:timp și luminozitate.Cum pentru a seta scena:

1.când controlerul este pornit,apăsați tasta o singură dată,digital tub va fi flash, există trei părți ale acestuia.Cea din stânga este numărul de scena(numărul este între 1-5),orientul mijlociu 2 număr este ora, chiar 2 minute.

2.Dăruire strălucire parametrul poate fi modificat de plus și minus cheie

3.Apăsați pe Scenă din nou, stralucind digital tub va fi o schimbare d, puteți modifica parametrul, ora intervalul este 0-24(când setați 24 de ore nu este disponibil),la minut, intervalul este între 0-59 de ani.

4.Luminozitatea plus și minus cheie ale operatorului sau luminozitatea fierbinte cheie pentru a schimba luminozitatea, prezent luminozitatea este în prezent scena luminozitate, puteți alege luminozitatea de la 0-100%.

5.Toți parametrii sunt stabilit; apăsați tasta de pornire pentru a salva data ,digital tub

va fi modul de așteptare atunci când stabilite.Când setarea corespunzătoare, apăsați tasta ,parametrul va recupera parametri.

Lumina controlată de funcția:

Când controlerul este pornit, apăsați lumina cheie ,primul număr al digital tub este de 1, care este operatorul este în lumină modul de control, În același timp, operatorul poate schimba în întuneric și luminozitatea în funcție de mediul optic linie.

Mediul optic linie este întuneric lumina va fi luminos, atunci când mediul optic linie este luminos va fi întuneric. În cazul în care operatorul părăsească fabrica puteți optice linie sensibilitatea induce.

Mediul de lumina de mare intensitate fluctuații, în scopul de a preveni lumina schimba luminozitatea cu ușoare fluctuații, am avut set de 5 minute pentru senzorul de lumină se adapteze în timp, aceasta înseamnă că, atunci când testarea funcția senzor de lumină, efectul nu va fi văzut până la 5 minute.

Luminozitate reglați funcția:

Când controlerul este pornit, apăsați luminozitatea hot-cheie de pe controler pentru a intra în lumina ajusta modul. Când primul număr al

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Controler RGB
Frecvența de oscilație 325HZ
Numărul De Model Timp Controlate De Controller
Putere 144
Aplicabile Lumini benzi cu led-uri lumina
certificare CE,RoHS,CCC
Distanța De La Distanță >10m
Modul De Conectare condus de sârmă
Nume De Brand YJBCo
Controlat Metoda .
Tensiune 12-24V
Caracteristici Senzor Inteligent De Lumină Și De Timp Controlate De Controller
Sursa De Alimentare DC
Garanție 2
Material ABS
Max. Sarcina De Putere 288

Produse similare