Fierbinte aparat de sudura /banner sudor / plastic masini de decupare

2 200.64lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Model:LC-3000A

Piese de aparat de sudura cu aer cald

1. Butonul de alimentare

2. Mufa de alimentare

3. Operațiunea se ocupe de Alunecare a roții se ocupe de

4. attemperation buton

5. viteza regulament buton

6. vântul regulament buton

7.Mâner

8.Link-ul de cablu

9. Aripa linie dreaptă

10. Pistol de căldură

11.Temperatura senzor feedback-ul

12. Duza

13. Apăsați roata

14.Practic Afișaj temperatură

15. Set de Afișare a temperaturii

16. Butonul de turn de temperatură

17. Butonul rândul său, în jos temperatura

Acest produs este pentru PVC, POLIETILENĂ și alte materiale pot fi topit la cald acoperite cu membrana de avion conceput pentru despicare.

Când imprimarea inkjet imprimante marjele de mult de ecran, aveți nevoie pentru a împărți după imprimarea de cusut, precum și de imprimare sunt îmbunătățite cu marginea ecranului, Qian parte, televiziune prin cablu, înfășurat în frânghii, etc., sunt utilizate în mod tradițional 502 și derivații săi, lipici și alte adeziv înseamnă că există mai multe dezavantaje, după cum urmează: nu există laminat lent, aderenta nu este suficient, ecran ușor de murdar, eficiență scăzută, dificil de înțeles și ușor de operat, pierzi timpul, atunci când este conectat la tv mare cu lățime mai mare nevoie de locuri de muncă. În special, vezicule ușor după o perioadă de riduri, care rezultă în suprafață inegală, pentru că temperatura aerului de mare, atunci când temperatura scăzută efect de lipire este mai nefericit.

Utilizați nici un lipici de cusut pânză Aparat de Sudura (denumit Hot-air Welding Machine), poate rezolva cu succes aceste probleme multe, elimina utilizarea de adeziv, de a salva probleme și au fost salvate de provincie de desfășurare, fie cu material textil, cutie de lumină pânză, flails net panza, etc., nu mai sunt limitate la înaltă frecvență mașină de lungime platforma, atâta timp cât o suprafață relativ plană poate încălzi desktop sau locul de muncă în orice moment, de exemplu: până la 100 de metri de articulații poate fi o persoană în spațiu de 50 mp temele .

Acest produs se bazează pe aer cald tehnica de sudare, folosind principiile de auto-propulsate fierbinte împreună, după antrenament, după un număr mare de îmbunătățire continuă, de mare cuplu motor de asamblare de mașini, precizie de viteze, rezistent la căldură, de cauciuc, roti de fier, finisaj din oțel inoxidabil, de înaltă performanță cu aer cald De piese cheie sunt luate de către cel de-al doilea accesoriu, atât de robust și simplu, structură modulară componente au fost luate, și ușor de întreținut.

Aparatul este mic, lumină greutate, numai 15 kg, cu viteză reglabilă și constantă autopropulsate feeder caracteristici, operație simplă, depinde doar de operare individuale de competență și flexibilitate.

Nici un lipici despicare, temperatura viteza reglabila, cu un feedback senzor de temperatură, în timp real de monitorizare și control a temperaturii (de obicei piață ajustată tensiune, pentru a regla viteza vântului, temperatura nu este constantă). Indiferent de cât de mult de ecran,ecran de sudură efect nu se va schimba

ACCESORII

1. o 10 m cablu de alimentare.

2. Încălzire

3. Video CD

4. Operare disc

ambalare:

Garantie: 12 luni

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 15.0kg (33.07lb.)
Dimensiunea Pachetului 49cm x 29cm x 28cm (19.29in x 11.42in x 11.02in)
După-vânzare de Servicii Oferite
Dimensiuni Dimensiuni exterioare 485*285*280 mm
putere Întreaga Putere 800-1600W
Numărul De Model LC3000A
Sudare lățime 0-50mm
Certificare
Frecvența Frecventa 50-60Hz
Interval de temperatură
Dimensiune ambalare 50cm*33cm*33cm
Sudare grosimea 3mm
Zona De Sudură Volumul de aer 21m3/h
Tensiune Voltage
Curent
Garanție un an
Utilizare
Greutate 12
cuvinte cheie

Produse similare