300W max 350W bistratal 5 lame Verticale Generator Eolian din start Scăzut viteza vântului 1.3 m/s, PMG, pentru vânturile solare sistem hibrid

1 122.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


300W max 350W bistratal 5 lame Verticale Generator Eolian din start Scăzut viteza vântului 1.3 m/s, PMG, pentru vânturile solare sistem hibrid

ATENȚIA CUMPĂRĂTORULUI:

1. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă așteptați de înaltă eficiență pe turbina dvs., vă rugăm să rândul său noastre Axa Orizontală turbine Eoliene. Ca Fep. de BUNĂ va fi mai mare decât VAWT. Dar VAWT este mult mai sigur și destul de, și scăderea nominală roti,

începe viteza vântului și inferioară a cuprins zona. Vă rugăm să ia în considerare.

2. Dacă încă preferă VAWT, sugerăm să vă puteți conecta cu panou solar, VAWT este foarte potrivit pentru hibride eoliene sistem solar.

3. Datorită îmbunătățirii tehnice și de performanță, aspectul produsului din fiecare lot poate că nu pot fi păstrate aceleași ca și această fotografie, dar nu va observa cumpărător înainte de expediere. Dacă cumpărătorul nu poate accepta , te Rog precauți pentru a face o comanda pe magazinul nostru.

VAWTs oferă o serie de avantaje față de orizontală tradiționale-axis wind turbine (HAWTs) !

1: sunt omni-direcțional și nu aveți nevoie pentru a urmări de vânt. Acest lucru le face mult mai fiabile din cauza lor nu necesită un mecanism complex și motoare de girație rotor și pas lamele.

2: cutia de viteze a VAWT durează mult mai puțin oboseală decât de BUNĂ. Ar trebui să fie necesară, de înlocuire este mai puțin costisitoare și mai simplu, ca cutia de viteze este ușor accesibile de la nivelul solului. Acest lucru înseamnă că o macara sau alte utilaje de mari dimensiuni nu este necesară la site-ul, reducerea costurilor și a impactului asupra mediului. Motor si cutie de viteze eșecuri, în general, creșterea costurilor operaționale și de întreținere de BUNĂ eoliene, atât pe și off-shore.

3: VAWTs nu aveți nevoie pentru a urmări windto produce energie deoarece acestea sunt omnidirectional; orice susținut ineficiențele sunt în fapt anulată de VAWT este capacitatea de a profita de turbulent și vânt în rafale. Aceste vânturi nu sunt recoltate de HAWTs, și în faptul că accelerată oboseala pentru HAWTs.

4: VAWTs (4Navitas), se poate utiliza o gramada șurub de fundație, care să permită o reducere mare în carbon costul de instalare, precum și o reducere în transportul rutier de beton în timpul instalării. Ele pot fi complet reciclate la sfârșitul vieții lor.

5: VAWT aripi de tip Darrieus o coardă constantă și deci sunt mai ușor decât pentru fabricarea de lame de BUNĂ, care au o mult mai complexă formă și structură.

6: VAWTs pot fi grupate mai mult în ferme eoliene, în creștere generate de putere pe unitatea de suprafață de teren.

7: VAWTs poate fi instalat pe o fermă eoliană de mai jos existente HAWTs; acest lucru va îmbunătăți eficiența (putere) existente fermă.

De cercetare de la Caltech au demonstrat, de asemenea, că o atent proiectat eolian folosind VAWTs poate avea o putere de ieșire de zece ori, de o BUNĂ eolian de aceeași dimensiune.

Noul solar eolian hibrid de stradă, sistem de lumini!

Turbine eoliene verticale street light system caracteristici:

1. Proiectare În Condiții De Siguranță

Lama verticală de proiectare, Integrate de turnare, astfel încât nu există nici un risc de o lamă de zbor de pe, extrem de creșterea securității.coeficientul de

2. 360 De Grade Vânt Disponibile

Turbine eoliene verticale nu au nevoie pentru a urmări de vânt. Deci se poate adapta la toate direcțiile vântului și viteza vântului. Eficiența de vânt ajutorul este mai mare.

3. Super Linistita

Turbine eoliene verticale este mult mai liniștită decât orizontale de turbine eoliene. Filare în liniște, vertical este potrivit pentru utilizarea acasă.

4. Design Frumos

Turbine eoliene verticale este proiectat cu o curbă frumoasă. Este potrivit pentru a decora drum sau acoperiș.

5. Aplicarea Pe Scară Largă

Mult mai puțin limitare pentru turbine eoliene verticale instalarea. Fără lame lungi, cu turbine eoliene verticale se pot adapta cu ușurință la toate tipurile de mediu. Adecvat în special pentru iluminat stradal.

Modelul VA100-D2 VA200-D2 VA300-D2 putere Nominală 100W, 200W, 300W putere Maxima 150W 250W 350W tensiune Nominală 12/24V 12/24V 12/24V Start-up viteza vântului 1.3 m/s 1.3 m/s 1.3 m/s viteza vantului Nominala 10 m/s 12 m/s 13m/s Supraviețuire viteza vântului 45m/s 45m/s 45m/s Top net greutate 12.5 KG 12.9 KG 13.2 KG Roți cu diametrul de 0,9 M Numărul de lame 5 BUC Lame material Nailon fibre de sticlă Generator 3 faze sincron cu magnet permanent AC generator Generator caz de Turnare din aliaj de aluminiu sistem de Control Electromagnet/roată de vânt Viteza de girație regulamentul ajusta Automat directia vantului temperatura de Lucru - 40°C - +80°C Design viață de 20 de ani

Componente:

MARTE ROCK SOLAR este un lider mondial în industria fotovoltaică, specializata in dezvoltarea, producerea, comercializarea, construcții și servicii post-vânzare de produse solare. Acum ca unul dintre cele mai profesionale produse solare producător, bazându-se pe sine-producem și de auto-gestionare a pieței noastre de ieșire anual a crescut la peste USD120,000,000. Orice întrebări sau a cererii, bun venit sa ne contactati direct:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 20.0kg (44.09lb.)
Dimensiunea Pachetului 48cm x 61cm x 32cm (18.90in x 24.02in x 12.60in)
lame 5pcs Lama (Nailon fibre de sticlă)
Motor Structura vertical axis wind turbine
Viteza vantului nominala 13 M/S
Tensiune 12V, 24V
Nume De Brand MARTE ROCK
Putere Max 350W
Start-up-viteza vântului 1.3 M/S
Diametrul Roții 0.9 M
Tip Generator De Energie Eoliană
Putere nominală 300W
Tensiune Nominală AC 12V sau 24V AC (vă rugăm să marcați tensiune ai nevoie in ordine)
Numărul De Model VA300-D2
Generator de caz Turnare din aliaj de aluminiu
Motor (generator) 3 faza permanent magnet synchronous generator de AC

Produse similare