ShineYe de uz Casnic Alimente Sealer Vid Mașină de Ambalare Automata Electric de Film Alimente Sealer Vid Packer Inclusiv 10buc Saci

294.63lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pachetul Inclus: 1* vid mașină de etanșare 1* conectarea conductei de 1* manual de utilizare (engleză) 1* start kit (17cm x 25cm saci = 5 buc si 25cm x 35cm saci = 5Pcs) de Înaltă Calitate + Cea Mai buna echipa de Service + Puternic După Vânzare Service Nu contează ce țară vă aflați, atâta timp cât veți plăti, vom aranja transportul pentru tine imediat. Avem o varietate de limba client service. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem de brand franciza de magazine și vânzări directe de marca titular. Vă rugăm să faceți clic pe utilizarea de geanta descriere: Brand: Qingye ShineYe n. w.:1.8 KG temperatură Înaltă benzii adezive: Din Japonia Model: DZ-320B Motor: Electric supapa pompei de vid sârmă de Încălzire: Nicrom aliaj este importat tensiune nominală: 220V AC Putere: 100W material Înveliș: Import proiectului ABS non-toxice frecvența Nominală: 50Hz Vid: 0,8 bar Aspectul dimensiuni : 37*12.5*10cm lățime de sârmă de încălzire : 3mm lățime Maximă de ambalare: 32cm mod de Lucru: automat + manual de integrare Qingye DZ-320B noua versiune imbunatatita prospețime de viață pentru a promova de 5 ori. Qingye Păstrează prospețimea, Viața Proaspătă Qingye oferi cu 9 funcții și a făcut doar cele mai bune produse de calitate. Se poate pune de toate produsele, cum ar fi carne, Fructe uscate și Cereale grosier.

Dubla acțiune de forță, frunze de nou create, dublu pompa de vid, pompa dubla una. Nucleu puternic , sub vid înaintat și a continuat să mențină -0.58 Kp mici de Sunet, cum ar fi filamente și mai puțin de 30% din industrie. Transformator pur sârmă de cupru, durabil bobina de 50 de milioane de testare, nici o vina. Electromagnetice pompa non-contact, non rulment, viata 8-10 ani, de întreținere gratuită.

Inteligent vacuu operație Simplă, rapidă viteza de pompare și puternic efect de etanșare pot fi utilizate obișnuit vid sac, low-cost și de întreținere economie de Energie de cupru transformator și continue activitatea într-o zi doar 0,8 kWh Pachet un pachet de produsul nevoie de doar 20-30 de secunde, acesta poate fi pompat aproximativ 300 de pachete pe zi.

Separate mare sigiliu vid este o organizație non - distructive sigiliu cu un randament ridicat și au nevoie de doar 3 secunde DZ-320B poate separa de etanșare rola sac , snack saci și pungi alimentare Inteligente prompt : LED intermitent sigiliu timp, soneria de alarmă pentru a vă reaminti de munca de la capăt.

Umed și Uscat dual-ne Continuu apăsați de două ori tasta de etanșare cu vid, aparatul va începe de două ori funcția de etanșare. acesta va fi o întârziere 5 secunde sigiliu ori pentru a se asigura o cantitate mică de ulei și apă de produse poate fi o singură dată sigiliul Fii atent: Noi nu recomandăm să-l folosească pentru a pompa o cantitate mare de lichid sau o cantitate mare de apă produse. Puteți cumpăra o altă mașină.

Externe de pompare vacuu sac de Depozitare: Poate vacuum haine și pături, astfel încât acesta poate fi umedă și de a salva spațiu Proaspete păstrarea borcan: Pentru ușor de deteriorat produse pot fi rupte și ușor de utilizat de vin Rosu dop: când vinul s-a deschis deja dopul se poate preveni calitate și gust.

Mai multe pachete de operațiunea de Sigilare lungimea este de foarte mult timp. De sârmă de încălzire este de 32 de centimetri atât de etanșare este foarte solid Eficient : Poate fi un pachet de mai multe produse și de a îmbunătăți considerabil eficiența de lucru gamă Largă de aplicare : Se poate pune de toate produsele.

Moale vacuu Pentru produse moi, cum ar fi pâine, datele roșu și așa mai departe, puteți controla manual vid-presiune.

De securitate și apărare are mai multe de protecție de siguranță design și PCB de protectie la suprasarcina, utilizarea de multi detectarea punctului de funcția de protecție la supraîncălzire și de până la 5 straturi de izolare termică strat de protecție, astfel că mașina este întotdeauna într-un seif de lucru gama de muncă.

Acesta este un design de separare. Încălzire, sârmă, burete, temperatură ridicată bandă adezivă și alte accesorii pot înlocui direct fără a fi nevoie să se întoarcă de înlocuire. Este foarte simplu și convenabil.

Vid afi Folosind o mare vid a mașinii de Vacuum metru de afișare atunci când în utilizarea de mașină, puteți fi în mod clar pentru a vedea vid serie de studii. Dacă mașinile prezența unor mici probleme,puteți în funcție de vid de afișare metru pentru a verifica mașină și întreținere . Este foarte ușor de funcționare și utilizare.

Qingye marca a 20 de ani de experiență de fabricație în China. Suntem pentru supraviețuire prin calitate, servicii câștiga piața. Qingye s-a concentrat pe de ambalare în vid. Acum a devenit un profesionist de producție și vânzările de vid mașină de ambalare producători. Qingye Păstrează prospețimea, Viața Proaspătă

Detalii de transport maritim Acest preț nu include taxele vamale timpul Nostru de livrare este de 7 zile de la plata Ne-am asumat jumătate din taxele de curierat Daca coletul ajunge stricte inspectate de către personalizate. Tu încă mai trebuie să plătească impozit pentru a șterge personalizate. Nu vom suporta taxele vamale. Costul de returnare sau de pierdut coletul va fi pe client ca urmare a respinge vămuire. În general, timpul de expediere este intre 10-35 de zile pentru orice țară. Dar, uneori, este depinde personalizate diferite de rezolvare a problemelor. Uneori este lent. Uneori este rapid. Te rog deschide coletul la posta ofițer de prezența lui,Dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial,mai ales solicitării de hârtie. Dacă aveți nevoie de a personaliza aparatul, va trebui să aștepte o săptămână înainte de a putea aranja transportul pentru tine. Returnare și Rambursare: Dacă există orice probleme cu produsele noastre, puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea produselor. Dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau deschiderea unui litigiu, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, sau vom refuza de a face o rambursare. Pentru

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 45cm x 23cm x 25cm (17.72in x 9.06in x 9.84in)
Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand ShineYe
certificare UL,GS,RoHS,CB,CE,SASO
Numărul De Model DZ-320B
Sursa De Alimentare Electric
Cu Vid Sac Da
Etanșare Lungime 32CM
Tip Stand / Masă

Produse similare