GERUIDA Mini MP3 Player USB Music Player Sport Mp3 Player, de Asemenea, U Disc 2G/4G/8G FM Înregistrare E-Book OTG Șnur mai Rapid de Încărcare

64.27lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Brand: GERUIDA Model: C25 Culoare: negru, albastru, alb, rosu capacitate Memorie: 2GB / 4GB / 8GB Categorie Produs: MP3 Stocare de Tip Flash, Sistem de Operare: Altele card de Memorie de tip: nu sunt acceptate de expansiune card de redare Video format: nu sunt acceptate Baterie : baterie de Litiu caracteristici Suplimentare: e-book, radio FM, Ecran de înregistrare dimensiune: 1.2 cm redare Audio formate: MP3, WMA Juca timp: 10-15 ore jack pentru Căști: 3.5 mm raport Semnal zgomot: 90DB Frecventa efect gama: 20DZ-20KHZ Corp dimensiune: 8.4 cm * 2.7 cm * 1 cm

Lista de ambalare:

1* Sport MP3

1* linie OTG

1* P rotativ curea

1* cablu de date USB;

1* 3.5 mm pentru Căști.

Plata acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

De transport Noi Nave la nivel Mondial (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni)

Garanție și Politica de Returnare Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Să ne contactați, vă Rugăm să ne Mesaj de la 9:00am. la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China). Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 16cm x 10cm (7.87in x 6.30in x 3.94in)
Modul De Funcționare Atingeți Ton
Dimensiunea Ecranului 1.2 cm
Pachet Da
Memorie Externă No
Semnal De Zgomot 90dB
Suport Format Audio MP3, WAV
Echilibrat Da
Nume De Brand GERUIDA
Funcția FM Radio,Citirea de E-Book,Recorder de Voce
Bluetooth No
De Viață A Bateriei 10 - 20 ore
Corpul Material Plastic
Dimensiuni (WxHxD) 84mm*10mm*27mm
WIFI No
DSP ATJ2085
Acceptă Funcția De Înregistrare Da
Acceptă FM Da
Tip De Stocare Memorie Flash
Stil Mp3
Caietul De Sarcini Baterie Baterie Cu Litiu
DAC TLC7225
Ecran Da
Numărul De Model GERUIDA-C25
Acceptă Lectură EBook Da
Dimensiunea Memoriei 2GB, 4GB, 8GB
Ai Difuzoare sau nu No

Produse similare