MX083 de Mari dimensiuni de Flori Dantelă Model Mucegai Silicon Zahăr Dantela Pad Tort Refuz Decorare Mucegai ustensile de Bucătărie Instrument DIY

38.72lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Detalii Produs:

Notă: informațiile următoare sunt doar pentru referință. Vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a obține informații detaliate.

1. dimensiuni:38.1*28.1*0.2 cm

2.Culori: livrare Aleatoare

3.ambalare: 1 buc/ în polybag

4.Material: 100% alimente grad silicon material Eco-friendly

Vederi De Detaliu:

Livrare:

Atunci când cineva o comanda, pls alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole cu 1-7 zile după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor vamale de curățare ori în țări individuale. Pls rețineți că cumpărătorii sunt responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Am wil nu restituie taxele de transport pentru care a refuzat transportul.

Despre noi:

Avem experienta de comerț internațional dealeri cu mai mult de 10 ani. Cu o multime de furnizori, prețuri foarte competitive.Ambele cantități mici și cei mari sunt ok pentru noi.OEM este, de asemenea, binevenite! Cel mai important lucru este,cred, toate produsele exportate de bună calitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.22kg (0.49lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 13cm x 18cm (5.91in x 5.12in x 7.09in)
Tip De Unitate bucata
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Numărul De Model MX083
Caracteristică Eco-Friendly,Aprovizionat
culoare Roz
Tip Tort De Instrumente
Material Silicon
certificare FDA,SGS

Produse similare