AOSION Solar cu ultrasunete animal repeller Lilieci, Păsări, Câini, Pisici Repeller Respingător semnal ultrasonic și intermitent sperie animalele

114.21lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


AOSION Solar cu ultrasunete animal repeller Lilieci, Păsări, Câini, Pisici Repeller Respingător semnal ultrasonic și intermitent sperie animalele

Număr de brevete: ZL.2012 30300821.9

1. Un puternic semnal ultrasonic sperie animalele. Animalele evita zona din cauza sale neplăcute ultrasunete. Sunetul este activat atunci când un animal intră în raza de acțiune. Astfel, animalele nu se pot obisnui cu sunetul, și respingătoare efectul este mai puternic.

2. Un puternic intermitent speriat animalele. Puternic intermitent este activat atunci când un animal intră în raza de acțiune, apoi animalele vor fi speriat și să dea înapoi.

Butonul "FREQ" Poziție:

- 1: 13.5 kHz-17.5 kHz Respinge animale, cum ar fi șoareci, rozătoare mici, ...

- 2: 15.5 kHz-19.5 kHz Respinge animale cum ar fi caini, vulpi ...

- 3: 19.5 kHz-23.5 kHz Respinge animale cum ar fi caini de talie mica, pisici, păsări ...

- 4: Puternic intermitent

- 5: Toate funcțiile de lucru, matura frecvență de modul 1 -- modul 2 -- modul 3, și porniți puternic intermitent

Specofocations

Alimentare: 3 x baterii AA

Distanța efectivă: până la max 8m (în funcție de vreme și împrejurimi)

Detectarea înger: 110° pe orizontală (în funcție de vreme andsurroundings)

Complet rezistent la apa.

Imagini Detaliate:

Aosion Internaționale (Shenzhen) Co., Ltd. și-a dedicat cercetării și comercializarea de diferite tipuri de Eco-friendly de control al dăunătorilor produse de mai mulți ani. Acum avem deja auto-management de import și export de licență și propria noastră marcă-Aosion. Compania noastra are multe talente profesionale. Hardware, software și circuitul produselor noastre sunt complet proiectate de noi înșine și au dobândit zeci de certificate brevet național.

Avem multe tipuri de combatere a dăunătorilor produse. În aer liber produse de acoperire din Gradina Solar Mole Repeller, Șarpe Repeller, Bird Repeller, Cat Repeller și Dog Repeller să Infraroșu Pasiv Animal Repeller. Produsele de interior includ Mouse Repeller, Mosquito Repeller, Cockroach Repeller, musca de casă Repeller, Spider Repeller și Mosquito Killer Lampă.

TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Comenzi procesate în timp util după verificarea plății, în mod normal, ne va trimite colete în termen de 2~5 zile lucrătoare. Am doar nava a confirmat pentru adrese, adresa dvs. de ordine TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare de SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Ori de tranzit pot hacve un pic de întârziere în timpul sezonului de vacanta. RUSIA client ar trebui să-ți lași NUMELE COMPLET atunci când face o comanda. (Din cauza noilor norme de Rusia.) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.

Vom face cele mai bune noastre de a face bine a face față cu fiecare client. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.

-Elemente vor fi schimbate sau returnate atunci când vânzătorul a primit produsul returnat cu ambalajul original.

-Cumpărătorul va fi responsabil pentru toate taxa de transport și de asigurare.

- Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și vă rugăm să ne oferi numărul de urmărire de transport maritim .

-Produs defect trebuie să fie observat în termen de 7 zile de la data la care ați primi-o. După ce am primit pachetul, vă vom returna banii.

Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de a face un litigiu. Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problemele. Vă rugăm să ne dea o șansă de a face cele mai bune noastre pentru a satisface și de a fi îmbunătățite. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Cerftification CE&ROHS
Caracteristică Eco-Friendly
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Rezistent la apa IP44
Nume De Brand AOSION
Alimentare Panou Solar + baterii reincarcabile
culoare Verde
Material ABS

Produse similare