2017 Electronice Noi bezmen buzunar LCD scară digitale portabile depozitare scară cântare de bucătărie de uz Casnic de 50 kg, g, lb, oz

36.29lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2017 Electronice Noi bezmen buzunarul LCD cantar digital portabil pentru bagaje scară cântare de bucătărie de uz Casnic de 50 kg, g, lb, oz

Parametrii de produse:

Brand: Produsului Weiheng Electroni

Nume: de înaltă precizie cantar digital portabil

Culori: rosu, negru, albastru

Cea mai mare greutate: 50 kg / 10 g

Material: ABS de protecție a mediului

Display: high-definition tv LCD display digital

Senzor: o nouă generație de înaltă precizie senzor

Eroarea de măsurare: + 0.02 (unități)

Unitatea de măsură: kg, g, lb, oz

Sursa de alimentare: 1 2032 baterii buton

De ce as alege-o?

Din cauza produsului weiheng electroni portabil, cantar digital, ușor de transportat, rapid de cântărire, se simt confortabil, de înaltă definiție ecran LCD, protecția mediului inginerie ABS shell, unitatea este complet, de cântărire de precizie, design de personaje, de asigurare a calității,

Sfat: cantar electronic are trei culori-rosu, negru, albastru, ci roșu scară cârlig de oțel, negru scară cârlig de oțel, negru scară centura, albastru scară cârlig de oțel, albastru scară centura, în scopul de a produce inutil problema, vă rugăm să precizați atunci când cumpără stil

detalii produs

Transport

1.Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți întrebări pe articole.

2.Când plasați o comandă. vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim. vom trimite articolele în 1-9 zile după ce a confirma plata.

3.Vom livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris-o în Vilatudor.ro, Dacă doriți să modificați vă rugăm să ne informați înainte de a trimite articole.

4.Transport gratuit comanda va fi livrata prin China post Air Mail sau 4PX și alte logistica verde.

am canEMS. FedEx, DHL . UP.TNT. livrare.

5.China post Air mail, în mod normal, nevoie de aproximativ 15-25 de zile lucrătoare să sosiți după ce a fost postat cândva pentru custorms sau vreme problema, câștiga fi amânată câteva zile, acesta poate fi de până la 30-50 de zile lucrătoare.

6. Nu vom suporta cumparatorul e tarifar de import!

Client Service

1.Atunci când primiți pachetul, vă rugăm să deschideți-l pentru a verifica înainte de a semna. Dacă este deteriorat, vă rugăm să cereți o Deteriorare dovada de Compania de livrare , cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu cel logistic. compania a kecover costul de deteriorare sau pierdere .

2.Va garantam ca toate produsele noastre sunt e după cum se menționează în descrierile lor, ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet.

3.Produsele noastre sunt de la fabrica de stoc, astfel încât să putem oferi produse de înaltă calitate.

4.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail . cele mai multe e-mailurile vor fi răspuns în termen de 12 ore de afaceri.

Feedback-ul

Dacă aveți probleme cu obiecte sau servicii. vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un neutru sau negativ, feedback-ul, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice probleme întâlnite, Acest lucru este important deoarece ne va ajuta să îmbunătățim serviciile noastre și pentru a vă servi mai bine pentru data viitoare. Dacă sunteți mulțumit. vă rugăm să ne dea 5 stele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Utilizarea La Scară Cântare De Bucătărie
Caracteristică Eco-Friendly
Tip Instrumente De Măsurare
Numărul De Model WH-A14
Instrumente De Măsurare De Tip Cântare De Bucătărie
certificare CE / UE
culoare Negru
Nume De Brand Produsului weiheng electroni
Material Plastic

Produse similare