3 Deget Arc săgeata varfuri de vanatoare cu Arcul de Vânătoare de Fotografiere Mănușă din Piele Deget Protector Deget Garda Trage cu Arcul

51.68lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Bine ati venit pentru a vizita magazinul și să mă contactați ! Toate produsele de arcuri și săgeți în magazinul nostru sunt toate făcute de către Orientale tradiționale de artizanat. asta este de a spune toate acestea sunt facute de Chinezi artiști populari pur de mână după rafinarea în continuare în funcție de experiența din ultimele sute de ani. Aici va putem oferi toate tipurile de rafinat arcuri și săgeți,diverse arc saci și tremurături. Vă rugăm să răsfoiți cu atenție, și suntem siguri că trebuie să fie unul potrivit pentru tine.

Nume: Tir Cu Arcul Manusa

Articol Nr.: AG06

Dimensiune: M

Material: piele de Vaca

Culoare: Negru

Greutate după ambalare: 0.2 kg

Pachet: O cutie de carton

Putem accepta ESCROW, VISA, Card de Credit,Paypal, dacă mai mult de 1000USD pentru acceptăm doar Western Union sau T/T. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile.

1.Am doar nava ta confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 7 zile lucrătoare de la confirmarea plății. 2.Datorită ambalare de articole sunt supradimensionate pentru transport,Astfel încât elementele vor fi livrate cu potrivite post office și va dura 15-45 de zile pentru a ajunge. Dacă nu puteți să așteptați pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a alege cele mai bune. Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate la timp , în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea). Dacă se întâmplă, trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți, ne va ajuta să vă pentru a verifica și de a rezolva orice probleme. 3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. .putem marca ca o "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele ot i dacă cumpărătorul a cerut. Ciclul de producție este de 7~15zile,pentru orice speciale sau stoc vă rugăm să contactați serviciul clienți,toate produsele sunt realizate manual,va exista un mic defect pe produse, în mod inevitabil,vă rugăm să pretentios cumpărătorului de a cumpăra cu atenție,astfel încât să se evite litigiu.

6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Dragi cumparatori, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile transactionwith un "PERFECT 5 STELE". Dacă aveți orice problemă cu elementele pe care ați achiziționat, vă rugăm să contactați cu client server înainte de a deschide disputa care ne va ajuta să slove orice problema ai întâlnit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 60cm x 7cm x 16cm (23.62in x 2.76in x 6.30in)
Nume De Brand FoPcc
Numărul De Model AG06
Tip Arcul Și Săgeata Set
Utilizarea Vânătoare

Produse similare