Război & Elicopter DIY Diamant Pictura Perete Autocolant Diamant Broderie Pătrat Cristal Mozaic de Poze Gherghef Autocolant HL743

20.35lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Război & Elicopter DIY Diamant Pictura Perete Autocolant Diamant Broderie Pătrat Cristal Mozaic de Poze Gherghef Autocolant HL743 Descrierea Produsului -Porduct nume: Full piața diamant Pictura -Caracteristici: acesta este plin de diamante broderie -Material: Noua generație Pătrat Rășină Diamant cu 447 de Culori DMC -Ambalare: Laminate de ambalare pentru toate dimensiunile;) -Multifuncțional: Poate fi folosit in Dormitor, Sufragerie, Baie, Toaleta, Bucatarie, Studiu, Casa, Birou, Hotel, Restaurant și Bar -Proces: Noua tehnologie, Distracție pentru decor se foloseste, cadouri, o fac cu cea pe care o iubesc:) Tehnica: Diamond Model de Broderie Tip: Diy Diamant Stil de Pictură: Decor Acasă Finalizare:Neterminate,am Nevoie de tine Manual Material de Diamant:stras Detalii:Parțială diamant cu poza kituri de interne detaliu:Rășină particule, țesătură de Bază, Desene, Forceps, Placă de Toate dimensiunile pot fi personalizate . Acesta este cel mai popular moda jurul lumii doar stick stras diamant pentru a termina pictura pentru decorarea acasă,puteți face, de asemenea, cu chinldren dumneavoastră sau de familie .

FAQ Q: Cum de a trimite o fotografie? R: Bună ziua, stimate Client, vă rugăm să trimiteți o fotografie, făcând Clic pe"încărcați o fotografie":) Q: există vreo Cerință de fotografie? A: Da, high definition photo este cel mai bun:) Si la mai mare Dimensiunea, cu atât mai bine efectul va fi:) Q: Cum de a comanda o fotografie? R: Bună ziua, Stimate client, vă rugăm să trimiteți fotografia pentru mine în primul rând și vom design de cea mai buna calitate diamant pictura:) Q: care este Forma de diamant? R: bună ziua, stimate client, va oferim Pătrat rășină de Diamant:) Q: Este destul de diamant? A: Da, oferim 20% mai mult că este necesar, astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji:)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Pachet Laminate
Model Război & Elicopter
Model Tip Desene animate
Technics realizate manual
Forma de diamant Pătrat
Material Acril
Dimensiune 20x20cm, 25x25cm, 30x30cm, 40x40cm, 50x50cm, 60x60cm
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Stil Desene animate
Cadru No
cadou cadou unic pentru copiii de familie
Numărul de Culori 20-60
încadrată sau nu Nici un cadru
Pasta de foraj zona Plin
Rotund sau Pătrat Pătrat
Utilizarea Picturi
Zona Lipirea Plin
Folosit Pentru home decor, decor nunta,,living,Camera pentru Copii
Forma Single
Nume De Brand magic master
Ambalajul Extern pungă de hârtie

Produse similare