"Pădure Ori" Păpușă Casa Diy Miniatură 3D Puzzle din Lemn casă de Păpuși Miniaturas Mobilier Casa Papusa Pentru Cadou Jucarii

101.29lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


"Pădure Ori" Păpușă Casa Diy Miniatură 3D Puzzle din Lemn casă de Păpuși Miniaturas Mobilier Casa Papusa Pentru Cadou de Crăciun Jucării

Lipici,vopsea sunt lichide,acestea nu sunt permise pentru a trimite,astfel încât acestea nu sunt incluse!

Descriere produs dimensiune Casa:despre 21*12.5*14.5 cm Element greutate:aproximativ 0,6 kg

Material: lemn,pânză,hârtie,rășină, plastic Baterie/lipici/capac de praf nu sunt incluse! DIY casă de Păpuși este pachet de materiale, asamblate, nevoie pentru a asambla singur. Deși păpuși cadru este mic, stereoviziune este remarcabila. Ambalaj cutie conține o mulțime de materiale , și puteți termina pas cu pas în conformitate cu manualul. Rama este mic, dar scena conținutul sunt abundente. ( Lipici nu pot fi incluse în pachet, îmi pare rău pentru orice neplăcere )

Casă de păpuși este versiunea scurtă de casa adevarata, foarte drăguț. ^_^~

Materialul de păpuși de lemn ca adevarata casa, cum ar fi cabinetului este de a face din lemn, perdele fereastra se face de pânză, cărțile sunt de hârtie. Fiecare scenă va avea nevoie de tine toassemble tine, și vă veți bucura de mult de distracție!

Pot fi asamblate într-o imagine de jucărie modelul prezentat, valoarea absolută cutie de cadou cu detaliate de asamblare diagrama. Blocul este copilul complet pe propria lor imaginație pentru orice combinație nu numai pentru a îmbunătăți imaginația copilului, de creativitate , de observare, capacitatea de formare, dar, de asemenea, părinții pot însoți copilul să aducă împreună să se bucure de distracție de blocuri de constructii.

Culoare cutie ambalare, foarte atmosferic, decent și cadouri generoase absolut!

Important:

1. Datorită Festivalul de Primăvară Vacanță în China,de transport maritim va fi amânată pentru comenzile din Feb 9 - Feb 25 ,vă rugăm să remarcat!

2. Te rog remarca de cereri speciale (culoare,valoare de declarație),vom răspunde în 24 de ore.Ne trimite la întâmplare dacă nu remarca pentru culori.

3. Picătură de Transport maritim este Binevenită! Comanda doar cu numele și adresa complete!

4 .Dacă nu puteți aștepta pentru airmail transport lent ( 3-5 săptămâni în mai multe zone,6-16 săptămâni în brazilia,1-2 săptămâni de la NOI ) ,vă rugăm să alegeți altul sau de contact chino crearea de jucării și cadouri magazin!

Feedback:

1.Deoarece feedback tale sunt foarte importante în menținerea noastră reputație excelentă ne-ar aprecia dvs. de 5 stele feedback!

2.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ sau dispută deschisă, înainte de a ne contacta:) luăm feedback rating foarte în serios și va asigurați-vă că sunteți mulțumit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 24cm x 15cm x 16cm (9.45in x 5.91in x 6.30in)
Greutate Pachet 0.75kg (1.65lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip DIY casa
Tema Papusa de lemn casa, BRICOLAJ casă de Păpuși, Mobilier Casa Papusa in Miniatura
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Gen Unisex
Nume De Brand WOW-FIERBINTE
Cantitatea de Elemente din Set Dimensiune casa
Avertizare choacking pericol
Scara Dimensiune casa
capac de praf Nu Sunt Incluse
Numărul De Model Z-007 casă de Păpuși
Material Lemn

Produse similare