Mpow Fălcile 4-a Generație de căști fără Fir Bluetooth 4.1 Stereo Sunet de Cristal Lumina Colier Handsfree apel setul cu Cască Căști

108.96lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristicile Produsului

CONVENABIL de RECHIN, CUM ar fi MAGNET: built-in magnet atrage dopuri de urechi atunci când nu aveți nevoie de ele, în mare măsură, reducerea poverii de pe urechi și oferindu-vă o depozitare convenabilă modalitate de a transporta în jurul valorii de.

TEHNOLOGIE de ANULARE a sunetului: Recomandate cu CVC6.0 anulare a zgomotului tehnologie, ne căști filtrează zgomotul de fundal pentru a garanta sunet de înaltă calitate și oferă mai clară voce pentru apeluri.

TEHNOLOGIA BLUETOOTH 4.1: Oferă o serie de-a doua și stabil decojit cu dispozitivul compatibil bluetooth. Oferind impresionant de sunet dinamic, chiar esti la 10 metri de aparat.

FLEXIBIL si USOR: cantareste doar 1.2 oz în flexibile și durabile silicon cu fixare pe gât, cu 60% mai ușor decât orice alt set de căști cu fixare pe gât , vei uita chiar le au pe!

ULTRA LUNG TIMP de LUCRU: Puternic baterie reîncărcabilă oferă până la 13 ore de continuă vorbim/muzica de timp și 350 de ore de standby cu o singură încărcare.

Dimensiuni

Dimensiuni (LWH): 7.87 inch, 5.98 inci, de 1.22 inch

Notificare:

Pentru a proteja căști cablu împotriva daune de forță de tragere, vă rugăm să prindeți dopuri de urechi în loc de cabluri atunci când trăgând dopuri de urechi afară de rechin, cum ar fi magnet care poate ganrantee durata de viata de pavilioane de folosind-o în mod corect.

Descriere

Sunet De Leadership Și Claritatea Vocii.

Echipat cu CVC6.0 tehnologie de anulare a zgomotului, căști inteligent filtrează zgomotul de fundal pentru discurs perfect transmisie ocupat și în medii zgomotoase.

Bluetooth 4.1

cea mai recentă tehnologie Bluetooth 4.1 caracteristici mai rapid si stabil semnal de transmisie, mai clar sunet de calitate și consum de energie mai mic.

Elegant Si Versatil Rechin Design

Cu built-in inteligenta magnet design, puteți să tăiați cu ușurință dopul cabluri când nu aveți nevoie de ele și atârnă căști ca un colier în jurul gâtului. Previne supărătoare fire de la încurcarea și oferă o senzație naturală prin a purta toată ziua.

Ușor Butonul De Control

Spre deosebire de ordinare Bluetooth căști pentru alergat si antrenamente, acest confort-fit pavilioane permite ușor și precis de control one-touch situat pe banda de gât, nu este nevoie să-și scoată căștile.

Mâinile Apel Gratuit

Acum, nu aveți pentru a opri ceea ce faci la îndemână pentru a răspunde la un apel. Wireless căști Bluetooth permite comutarea automată între muzică și apeluri. Puteți controla toate funcțiile de muzică și apeluri cu ușurință prin butoanele de pe căști. Bucurați-vă de un vesel chat cu prietenii tăi în timp ce faci munca de birou, casnice, grădinărit, sau mai ales atunci când sunt de conducere de-a lungul fast lane.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 4cm (7.87in x 3.94in x 1.57in)
Sprijin APP No
Timp de așteptare până la 350 de ore
Timp de redare până la 13 ore
Este wireless Da
Tip Wireless Bluetooth
Buton De Control Da
Model Actualizat MPOW Fălci
comunicare Wireless
Nume De Brand MPOW
Suport Apt-x No
Conectori Nici unul
Vocalism Principiu Armătură Echilibrată
Cu Microfon Da
Lungimea Liniei Nici unul
Rezistenta 12Ω
built-in magnet Da
Suport Card De Memorie No
Rezistent la apa No
Numărul De Model MPBH025AV
Control Al Volumului Da
Funcția Sport,Pentru Telefonul Mobil
Anulare A Zgomotului Da
Plug Type Wireless
sunet Sunet Stereo de calitate
Activă A Zgomotului De Fond No
Caracteristici colier pentru căști
Sensibilitatea 113±3dB
calitate Stricte de verificare a calitatii înainte shippments
Stil cârlig ureche
Răspuns În Frecvență Gama 20-20000Hz
Bluetooth setul cu cască bluetooth 4.1

Produse similare